Stjärnspäckade artisterna som gästar Östersjöns Summerburst – här är hela uppställningen i vår

Summerburst är en av Sveriges största festivaler.
Nu flyttar man för andra året i rad ut på öppet hav.
DJ-stjärnor som Albin Myers och Laidback Luke spelar på Garden Stage Cruise 4-6 maj.

ANNONS FRÅN TALLINK SILJA: Nu är det hög tid att boka in sin kryssning på Tallink Silja. Klicka här för att hämta ditt erbjudande.

Det är en av Sveriges största och mest populära festivaler. Summerburst lockar varje år tusentals besökare som dansar till musiken och festar loss framför DJ-stjärnor från hela världen.

Ett av de mest uppskattade koncepten är när festivalen gör entré på havet tillsammans med Tallink. Förra året blev en riktig succé och därför presenterar Tallink nu tillsammans med vännerna på Summerburst sin Garden Stage Cruise 4-6 maj.

– Summerburst Festival är ett oerhört lyckat festivalkoncept i Sverige, och det ligger helt i linje med att ge våra resenärer en social och helt unik upplevelse till havs, säger Oscar Brehmer, kommunikatör på Tallink Silja.

Båten Baltic Queen avgår från Värtahamnen i Stockholm 4 maj med destination Tallinn, som är en av Europas trendigaste städer just nu. Framför resenärerna ligger 40 intensiva timmar med DJ:s som Albin Myers, Laidback Luke, R3HAB, Will Sparks, The Jillionaire och Mark Villa som underhåller under två kvällar.

– Förra året, öste positiva reaktioner och kommentarer in från alla håll och kanter. Vi förstod ganska snabbt att Garden Stage Cruise kommer att återkomma även under 2018. I år valde vi att tidigarelägga kryssningen för att bygga upp känslan inför sommarens festival, säger Vala Esfahanian, Head of Entertainment & Onboard Experience på Tallink Silja AB.

Han fortsätter:

– Konceptet har etablerat sig, och med lasershower, strobe lights och artister i världsklass är det den bästa line-up vi någonsin haft

ANNONS FRÅN TALLINK SILJA: Nu är det hög tid att boka in sin kryssning på Tallink Silja. Klicka här för att hämta ditt erbjudande.