Susan Boyle gör sig redo för comeback efter tystnaden – när hon vänder sig om golvas Simon totalt

Här gör Susan Boyle storslagen comeback.
Efter en längre tid utanför rampljuset kliver stjärnan ut på scenen igen – och golvar alla med sin fantastiska stämma.

Det är tv-historia – Susan Boyles historiska första audition i tv-programmet ”Britain’s Got Talent”. Året var 2009, och den då 48-åriga skottskan chockade allt och alla med låten ”I Dreamed A Dream”, från musikalen ’Les Misérables’.

Hon blåste domarna totalt av stolen, i synnerhet Simon Cowell. Jurymedlemmen som annars är känd för att inte vara särskilt lättimponerad, blev helt tagen av Boyles röst.

Hon blev känd över en natt, älskad över hela världen – och fick sen turnera land och rike runt på de stora scenerna.

I själva tävlingen slutade Boyle på andra plats, men hon blev sen väldigt framgångsrik. Artistens album har sålts i över 25 miljoner exemplar, och hennes debutalbum brukar sägas vara ett av 2000-talets mest sålda.

Skottskan har dock inte varit mycket för uppmärksamheten och det har därför blivit sällsynt att se henne. De senaste åren har det dock varit tämligen tyst om sångfågeln.

Det var då som upplagt för magi när Boyle 2018 återvände till rampljuset för ett bejublat framträdande i tv-programmet ”America’s Got Talent: The Champions”.

Programmet bestod av vinnare, finalister och andra framgångsrika deltagare som tidigare ställt upp i talangjakten runt om i världen. Och just Susan Boyles comeback, har spridits över hela nätet.

Simon Cowells chock

I sammanhanget har Susan Boyle blivit en legendar, och när hon äntrade scenen visste jublet inga gränser!

Simon Cowell och övriga jurymedlemmar bara gapade, och det skulle bli bättre. För hennes tolkning av ”Wild Horses”, var precis så bra man kan föreställa sig i ett nummer av Susan Boyle.

Lyssna och njut av den fantastiska sångerskan, och känn dig fri att dela vidare om du också älskar Susan Boyles sångröst!