Två år efter skilsmässan: Jill Johnsons nya kärleksbilder får alla att tappa hakan

Jill Johnson har tillsammans med sin nya kärlek Mattias Elg varit på kärleksresa i Spanien.

Via Instagram visar den folkkära sångerskan nya bilder på paret – bilder som får alla hennes följare att dra rejält på smilbanden.

Det har gått drygt två år sedan Jill Johnson separerade från maken Håkan Werner.

Countrysångerskan har tidigare talat ut om den tuffa tiden efter uppbrottet, men tidigare i sommar visade Jill upp sin nya kärlek.

Till Polarprisets prisutdelning i Stockholm kom hon med pojkvännen Mattias Elg där han bekräftade att de var ett par. Till vardags jobbar Mattias, ursprungligen från Östersund, som organisationspsykolog.

Jill har tidigare berättat om sina starka känslor för nya pojkvännen, och nya bilder som hon publicerat på Instagram visar verkligen det.

Sprudlar av kärlek

Tillsammans har de varit på en kärleksresa i spanska Nerja där de besökte goda vännen tillika kapellmästaren Andreas Berglunds sommarhus.

Jill Johnson la ut ett antal bilder (se ovan) på henne och pojkvännen Mattias. Och av bilderna att döma verkar de båda stråla av glädje och kärlek.

Tänk vad man kan hinna med på bara några dagar! Meditation, kalas, byvandring, matsensationer, färgglada dörrfotograferingar, tennis och ”straydogs”! Tack Nerja och Frigiliana och alla vi känner där! We’ll be back!, skriver Jill till bilderna på sin Instagram.

Vi är så glada för er, Jill och Mattias. Lämna dina lyckönskningar till paret i kommentarsfältet och dela vidare!