Världsstjärnan vill blända hela allsången – men titta nu på hans ansikte när Carola öppnar munnen

Vilken magisk duett!

Carola Häggkvist är helt klart en av våra största artister.

Ända sedan hon slog igenom i Melodifestivalen redan som tonåring har hon varit ett fenomen inom den svenska musikindustrin.

Succéerna har avlöst varandra, liksom hennes medverkan i olika tv-program. Såväl ”Så mycket bättre” som ”Allsång på Skansen” och alla program däremellan har fått besök av vår svenska schlagerdrottning genom åren.

1991 blev hon en av hittills totalt sex vinnare för Sverige i Eurovision Song Contest, med låten ”Fångad av en stormvind”. Carola är den artist som representerat Sverige flest gånger i Europatävlingen med sina totalt tre vinster i Melodifestivalen (den senaste 2006 med ”Evighet”, som hette ”Invincible” när den tävlade i Eurovision).

Men Europaframgångarna till trots är det hemma i Sverige som Carola är som störst – och det bevisade hon även när hon sjöng den här duetten med världsstjärnan Ronan Keating i ”Allsång på gränsen” i Norge i somras.

Carolas duett med världsstjärnan

Ronan Keating slog igenom som sångare i pojkbandet Boyzone på 1990-talet och blev också känd efter att ha sjungit ledmotivet till filmen Notting Hill: ”When You Say Nothing At All”.

Klippet med duons framträdande i Norge uppmärksammades sedan stort.

Carola har själv lagt upp en liten snutt från framträdandet vid flera tillfällen och skriver bland annat så här på sin Instagram:

”Favorit i repris från starten på ’No matter what’ – Ronan Keating och jag på norska ’Allsang på grensen’ Tack för en magisk kväll. Vilken man med sådan integritet och stil. Ser fram emot i sommar.. nytt (hemligt) projekt på gång! #conserts #popandmore #morethanchristmassinger #morethanschlagersongs #icantdenywhatibelieve #ronankeating #nomatterwhat #allsangpagrensen #jagkomiklänningen #utanbh #endasättet #beach19 #puh #kämpahäggis #glad #love #music #norway #friends #ilovesundays”. 

Nog för att Ronan Keating har en fantastisk röst, men titta nu när Carola gör entré i denna fina duett. Wow!

Dela gärna vidare och sprid lite sommar-allsångsglädje till nära och kära på Facebook!