Foto: Youtube

15-åring visar upp sin unika röst – ljudet som kommer ut får juryn att kasta sig över superknappen

Det finns de sångare som besitter en röst som verkligen kan gå rakt in i hjärtat. 

Inte minst Jade Mathieu, som imponerade stort på alla med sin makalösa stämma när hon klev upp på scenen i Canada’s Got Talent. Då drämde hon till med en otrolig låt och visade helt klart vad hon går för.

En värld utan musik hade inte varit detsamma. Musiken, melodierna, stämmorna och instrumenten är en av de få saker som alltid kan framkalla känslor. Det är en urkraft som kan tala när orden inte räcker till och väcka saker inom oss som vi kanske inte ens visste fanns där.

Jade Mathies fick golden buzzer

Ja, man skulle helt enkelt kunna säga att just musiken är ett universellt språk.

Det är något som överskrider landsgränser och kan framkalla allt ifrån skratt, till dans, tårar och leenden.  Och det finns en del sångare som besitter en talang utöver det vanligaw. 

Med en röst som kan beröra människor på djupet och få gåshuden att sprida sig. En av dessa är utan tvekan Jade Mathie.

Ställde upp i Canada’s Got Talent

Det var under 15-åringens audition i den kanadensiska versionen av ”Talang” som hon imponerade med sin fina stämma. Hon valde att framföra Christina Aguileras ’Reflection’ och visade direkt var skåpet ska stå. Med sin vackra stämma lyckades Jade få både juryn, publiken och tittarna på fall.

Hon imponerade faktiskt så pass stort att Howie Mandel tryckte på sin Golden Buzzer. När sett hennes fina framförande är det dock knappast någon som blir förvånad över detta.

Här kan du se hennes fina audition: 

Wow säger jag bara, så makalöst vackert!

Tack för att du prenumererar!
Något gick fel. Vänligen försök igen senare.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev