75-åriga världsstjärnan Britt Ekland är klar för Let’s dance 2018!

Britt Ekland är klar för Let’s dance 2018!

Det avslöjar TV4 i ett videoklipp på Facebook på torsdagen.

Skådespelaren, som bland annat gjort sig känd som Bondbrud genom sin långa och framgångsrika karriär, är tillbaka i svensk tv.

– Jag känner att vi kan inte bara sitta här och dö. Unga människor är kul och jag har mycket kusin, kusinbarn vi är en enorm familj och det är kul att visa dem att faster Britten, hon kan, säger Britt Ekland i ”Malou efter tio”.

Foto: AP/TT

Ekland kommer att dansa med en partner som också han är helt ny i programmet.

– Han är min raka motsats, säger hon i TV4.

Britt Ekland säger att hon älskar att dansa, och lärde sig cha cha och tango redan som ung. Men samtidigt har skådespelaren inte dansat sedan Studio 54:s dagar.

– Det är kul att visa unga människor att livet inte är över när man fyller 50-60 eller 70. Det är så mycket som är kul, säger hon i Malou efter tio.

Foto: Stina Gullander/TT

Världsstjärnan Britt Ekland lever i Los Angeles, USA och London, Storbritannien. Hon är bland mycket annat känd för rollen som Bondbruden Mary Goodnight i ”Mannen med den gyllene pistolen” samt i ”Dödlig skörd”, en brittisk skräckfilm som fått kultstatus.

[arve url=”https://www.facebook.com/tv4letsdance/videos/vb.100151460031406/1734023136644222/?type=2&theater” aspect_ratio=”1:1″ /]

Dela gärna vidare om du ser fram emot att få se Britt Ekland i Let’s Dance!