82-årige Lars bryter tystnaden – nya beskedet om barnplanerna med 40 år yngre kärleken: ”Vi är…”

Lars och Fiona

Foto: Discovery

82-årige Lars fann kärleken i 40 år yngre Fiona från Uganda.

Nu berättar paret som medverkat i programmet ”Älskar, älskar inte” om flytten till Sverige och svårigheterna i att skaffa barn.

– Det är ingenting att sticka under stol med; det är min ålder som spelar roll där, säger han till Expressen.

När Lars Olof Samuelsson, 82, loggade in på en dejtingsajt och fann Fiona Nakazibwe, 41, slog det gnistor direkt.

Under hösten medverkade paret i relationsprogrammet ”Älskar, älskar inte” och i premiäravsnittet berättade Lars om sina heta känslor för yngre kärleken.

– Jag kan förstå att folk tycker att det är konstigt med tanke på min ålder men jag känner så kraftigt för henne, så för mig är det inte konstigt alls även om andra tycker det, sade Lars i premiäravsnittet.

I programmet fick man se hur paret fick mötas för första gången i verkligheten.

De hade båda längtat efter att äntligen få mötas, men det var också lite nervöst.

Lars hade däremot en förhoppning om att hans romantiska skulle gå hem hos Fiona.

– Min erfarenhet talar till min fördel eftersom jag har träffat väldigt många kvinnor så jag har lärt mig hur kvinnor fungerar, sade han i programmet och tillade: 

– Det viktiga är beröringen, inte pang på så. Kvinnan är väldigt mottaglig för beröring. Det man kallar för förspel får man inte schabbla bort. Det är viktigt för mig att ge henne tillfredsställelse med kyssar från topp till tå och då behövs det inte så mycket mer sen. 

Foto: Discovery

Lars och Fionas flytt till Sverige

För bara några veckor sedan fick Fiona permanent uppehållstillstånd och arbetstillstånd, vilket fick paret att ta första bästa flyg till Sverige.

Men Fiona är inte beredd att lämna Uganda för gott så paret hoppas på att kunna flytta tillbaka till Uganda om några år.

Lars om barnplanerna med Fiona

Redan i programserien ”Älskar, älskar inte” var paret tydliga med att de vill skaffa barn och Lars uttryckte en oro över att inte kunna uppfylla den önskan.

För Expressen öppnar Lars upp om hur det går på den fronten.

– Vi arbetar på det, vi är idoga. Men vi får se. Det är ingenting att sticka under stol med; det är min ålder som spelar roll där. Jag har inga problem att genomföra ett samlag, men det är snålt tilltaget med spermier.

Lars har försökt få hjälp av sjukvården i Sverige, men hittills har det inte hänt något, vilket han är kritiks mot.

– Den är bedrövlig i dag. Jag har varit på vårdcentralen och de har tagit alla prover, men så hör jag ingenting, säger han om vad han menar är bristen på återkoppling, säger han till tidningen.

Exit mobile version