Albins känslosamma hyllning till Christer Sjögren – efter bråket i ”Så mycket bättre”

Förra veckan var det dansbandslegendaren Christer Sjögrens dag i ”Så mycket bättre”. Och det blev en mycket känslosam kväll för 68-åringen, som fick njuta av Linnea Henriksson, Charlotte Perrelli och de andra artisternas tolkningar. Henrikssons vackra framförande i kyrkan gjorde Sjögren rörd till tårar.

Albin försvarar Christer Sjögren

Sjögren fick lite kritik efter de första avsnitten av ”Så mycket bättre”. Men artisten själv menade att det var orättvist då TV4 klippte programmet så att han framställdes som självisk.

Nu försvaras Sjögren av Albin Lee Meldau, den yngste deltagaren i programmet.
– Han är den härligaste och varmaste människan jag träffat på tusen år. Och en stor ära att få ha varit nära, säger han till Aftonbladet.

Albin delar inte kritiken som riktades mot Sjögren.
– Jag upplever att Christer är en oerhört varm, genuin och underbar person som för mig är allt annat än… Jag känner inte igen det alls, säger han till tidningen.

”Fult att driva med äldre”

Albin Lee Meldau berättar att han fått en mycket varm relation med Sjögren efter ”Så mycket bättre”-inspelningarna.
– Jag skulle vilja säga att Christer är otroligt varm, empatisk, närvarande och en helt fantastisk artist. Helt ärligt tycker jag det är fult att driva med äldre människor och jag ser ingenting negativt i det som har hänt. Jag älskar Christer, han är som en extramorfar för mig, säger han till Aftonbladet.

[arve url=”//csp.screen9.com/iframe/N0NfxLnfDFxUIOHGV-uCcNTK8tYMvy1STiL67CHg-q7aVYf8pC9772uJz1C_SWph?autoplay=1&mute=1″ aspect_ratio=”1:1″ /]

Dela artikeln om du också uppskattar Christer Sjögrens insats i Så mycket bättre!

Exit mobile version