Alexander Rybaks mystiska besked – efter långa tystnaden: ”Varit den svåraste…”

För de flesta är Alexander Rybak främst känd för sin vinst i ”Eurovision song contest” år 2009 med låter ”Fairytale”. Karriären tog fart efter musiktävlingen och han släppte egen musik och syntes även i det svenska TV4-programmet ”Let’s dance” 2011 och tre år senare såg vi honom i ”Eurovision song contest” ännu en gång.

Men även om Alexander Rybaks karriär är på topp har livet inte alltid varit en dans på rosor för den 33-åriga artisten.

Förra året gick han och dåvarande flickvännen skilda vägar efter tre år tillsammans.

Och alldeles nyligen publicerade artisten ett sorgligt meddelande på Instagram.

”Hej. Hur är ditt 2020 hittills? För mig har det varit den svåraste månaden i mitt liv, och jag kommer att berätta varför i kommentaren nedan, ” skriver Alexander Rybak, tillsammans med några bilder på sig själv.

Kom inte med någon förklaring

Ungefär en halvtimme efter att inlägget publicerades fanns det fortfarande ingen förklaring. Alexander hade bara kommenterat med ordet ”varför”.

Nu strömmar kommentarerna från fans och följare.

”Jag vet inte om jag ska skratta eller gråta. Jag älskar dig. Det blir bättre”, skriver en.

”Är allt bra i ditt liv? Jag är orolig för dig”, skriver en annan.

Det påpekas också att Alexander Rybak har varit tyst på sistone:

”Det är bra att veta att du fortfarande lever. Var har du varit?”

Tyst sedan nyårsafton

Innan det senaste inlägget hade Alexander Rybak inte lagt ut något sedan nyårsafton. Han publicerade då en bild på sig själv tillsammans sina föräldrar, med några ord om 2020.

I inlägget ovan skrev han bland annat: ”2019 har varit året då flera kollegor valde att avsluta sina liv, och detta i kombination med mina egna problem har varit en uppvaknande för mig”.

Öppen med sin sårbarhet

Det är inte första gången som Alexander Rybak har delat med sig av sina känslor öppet och ärligt. Redan tidigare har han vågat bevisa sig sårbar.

I juni 2019 publicerade han till exempel en ritning av sig själv, med en text som bland annat löd:

”Kanske är det inte så jag ser ut, men det är precis som jag känner mig. Ständigt rädd för att leva. Ständigt glad att jag lever”, skrev Alexander Rybak då.

Vi skickar vår tröst och vårt stöd till Alexander Rybak och hoppas att fortsättningen av 2020 kommer att bli mycket bättre.

Lämna gärna ett hjärta i kommentarsfältet nedan eller skicka en varm hälsning. När du är nere hjälper det alltid att människor runt omkring dig visar att de bryr sig. Det kan aldrig finnas tillräckligt eller för mycket kärlek och omtanke!