Allan Svenssons nya besked om relationen med Suzanne Reuter: ”Vi har haft lite…”

Allan Svensson och Suzanne Reuter spelade det omaka paret i succéserien ”Svensson Svensson”.
I årets julkalender har de återförenats – och nu berättar Allan att deras relation efter alla år.
– Det är en väldigt god vän, säger han till Expressen.

På 90-talet gjorde Allan Svensson, 68, och Suzanne Reuter, 67, succé som det omaka paret i komediserien ”Svensson Svensson”. Tillsammans med barnen Max och Lina fick tittarna följa familjen Svensson i vardagen, och så sent som 2011 hade filmen ”Svensson, Svensson – i nöd och lust” premiär.

Allan Svensson och Suzanne Reuter återförenade

Suzanne Reuter och Allan Svensson har spelat mot varandra i mängder av produktioner.

Bildkälla: Youtube

Nu har de återförenats i årets julkalender och i en intervju med Expressen berättar Allan om glädjen att återigen få jobba med varandra.
– Det är underbart kul att jobba ihop igen, säger han till Expressen.

Svensson Svensson blev inte bara en TV-serie och två filmer. Allan och Suzanne spelade även paret Gustav och Lena i dubbla teaterproduktioner och tanken på att göra någonting mer har funnits där.

Berättar om relationen: ”Väldigt god vän”

De har fortfarande kontakt i dag, men trots deras förflutna blir de inte nostalgiska när de träffas.

– Nej det var så länge sen. Men vi har haft lite kontakt över julkalendern och sms:at och så. Det är en väldigt god vän.  Jag gillar henne naturligtvis och vi passade så bra ihop. Vi hade så roligt ihop och det var en väldigt fin tid. Det vore kul till exempel att någon gång göra något mer ihop, men vi får se vad som händer. Men julkalendern var ett väldigt kärt återseende, det var det faktiskt, säger Allan Svensson.

Allan Svensson har de senaste åren även varit med i den hyllade serien ”Fröken Frimans Krig”.

”Vi var rätt lika”

Han berättar att det endast är i den serien, med Ulla Skoog, som samarbetet har nått lika bra höjder som det med Suzanne Reuter under produktionen av Svensson Svensson.

TROSA 20110128 Suzanne Reuter och Allan Svensson spelar åter karaktärerna Lena och Gustav Svensson när nu tv-serien ”Svensson, Svensson” på nytt blir långfilm. ”Svensson, Svensson – I nöd och lust” heter den. Foto: Janerik Henriksson / SCANPIX/TT

Trots att det är länge sedan de spelade det omaka paret är fortfarande svårt att glömma sina rollkaraktärer.
Allan Svensson säger att deras jobbrelation alltid varit god.
– Jag tror helt enkelt att vi var rätt lika. Framför allt hade vi samma humor. För det är Svensson, Svensson man ska tala om, det är det givna. Samma humor och samma engagemang, säger han till Expressen.

Allan Svensson och Suzanne Reuter är verkligen fantastiska skådespelare. Dela om du håller med!