Anders Bagges stora livsförändring – inför bröllopet

Det var den 4 november förra året som Anders Bagge friade till sin Johanna Lind.

Och hon sa ja!

Nu berättar den folkkäre Idol-domaren och musikproducenten hur han förändrar sin livsstil inför bröllopet på sin Instagram.

”Hon sa JA!!”, som Anders Bagge själv uttryckte det på sociala medier, och berättade hur frieriet gick till:

”Underbar middag på Vadstena Klosterhotel. Gick ner på knä med ros och ring som till seden hör. Hon grät och jag likaså. Mer kärlek till världen”, skrev Anders Bagge.

Bröllopet kommer att äga rum i sommar – men innan dess kommer den populäre Idol-domaren att förändra sin livsstil drastiskt, avslöjar han nu själv på sin Instagram.

Han vill nämligen gå ner i vikt och samtidigt få en mer hälsosam livsstil.

”Vägde 112 i Julas. Känner mig full av liv, va lydig mellan 1-25 år olydig mellan 25-50. Tänker välja hälsa och livet nu 50-75” skriver han på sin Instagram.

Han utvecklar för Aftonbladet:

– Jag vägde 112 kilo i julas och den 19 februari började jag min viktresa. Jag har bestämt mig för att gå ner till 90 kilo när jag och Johanna gifter oss i augusti, säger Anders till Aftonbladet.

Bagge ska springa Stockholm maraton inom tre år och det är helt och hållet hans eget beslut att gå ner i vikt. Hans Johanna är lite orolig.

– Hon säger att hon älskar min kropp så jag får vara försiktig så jag inte tappar för mycket. Men nu ska det bli nyttig mat.

Sedan i julas har han gått ner sex kilo och förra veckan visade han upp sig på en kärleksfull och härlig bild med sin Johanna!

Bagge poängterar att han inte vill gå ner i vikt för att ”se bättre ut” – i stället handlar det om välmående och att kunna göra mera saker.

Samtidigt som Bagge själv krymper berättar husse också hur hans hundar växer!

– Min energi har inte varit på topp det senaste året. Den vill jag få tillbaka. Och det viktiga med det här är att jag INTE bantar. Det här är en livsförändring och jag har nu hållit på i tre veckor och inte haft matkoma en enda gång utan jag mår bra, säger han till Aftonbladet.

DELA gärna vidare och önska Anders Bagge stort lycka till nu, inför både det stundande bröllopet och maratonloppet!