Ann-Louise Hansons ord till maken Bruno Glenmark – efter 54 års äktenskap

Den folkkära artisten Ann-Louise Hanson, 75, firade nyligen bröllopsdagen tillsammans med sin älskade make Bruno Glenmark, 81.

Det musikaliska paret sade ja till varandra år 1966, och häromveckan uppmärksammade Ann-Louise Hanson deras speciella dag – på ett underbart vis.

STOCKHOLM 20100121 Ann Louise Hanson med med maken Bruno Glenmark anl‰nder till premi‰ren av Jerry Williams krogshow p Tyrol i Stockholm p torsdagskv‰llen. Foto: Roger Vikstrˆm / SCANPIX / TT

Tillsammans har Ann-Louise och Bruno döttrarna Jessica, Jenni och Josefin Glenmark. När Hanson senast var med i Melodifestivalen förra året hade hon samarbetat med just Josefin som var med och skrev bidraget ”När kärleken finns kvar”. Låten tog sig sånär vidare från den sista deltävlingen det året.

Ann-Louise Hanson är annars den kvinnliga artist som haft flest låtar på Svensktoppen – totalt 50 stycken. Hon är också den artist som varit med i Melodifestivalen flest gånger, vid 14 tillfällen. Däremot har hon aldrig funnit schlagern.

Ann-Louise Hansons framtidsbesked med maken: ”Vi njuter av varje dag”

Tillsammans med Bruno Glenmark utgör hon ett starkt musikpar! Den 2:a januari i år firade paret bröllopsdag och Ann-Louise passade på att uppmärksamma detta med en fin bild där de två blickar ut över havet.

Hon skriver:

”I dag, den 2:e januari, för 54 år sedan , sa vi ja till att ” älska varandra tills döden skiljer oss åt”! Vi njuter av varje dag vi får dela med varandra! Det snöade i min brudslöja när vi kom ut från kyrkan. Det betyder ” lycka”! Tacksam!”

Så underbart och vackert skrivet, Ann-Louise! Vi önskar dig och din Bruno många lyckliga år tillsammans!

Dela gärna vidare för att hylla detta fina musikaliska par!

TV: 10 låtarna som legat längst på Svensktoppen