Ann-Louise Hansons oro efter upptäckten – berättar nu: ”Ack, vad jag bedrog mig”

Ann-Louise Hanson är en av våra mest rutinerade artister.

Men nu berättar hon om svårigheterna bakom kulisserna.

I september är det tänkt att musikalen Funny girl ska sättas upp på Malmö Opera. I en programförklaring om uppsättningen skriver Malmö Opera bland annat att:

”Funny Girl är musikalklassikern om Broadwaystjärnan Fanny Brices liv. Hon sjöng och dansade på New Yorks glittriga teaterscener i i början av 1900-talet. Huvudrollen som den skarpsinniga och roliga Fanny görs av Sanna Nielsen.”

En annan ledande roll i musikalen har den folkkära artisten Ann-Louise Hanson. I sitt repetitionsarbete inför det stora uppdraget i höst får Ann-Louises fans följa med i arbetet bakom kulisserna, som hon noggrant dokumenterar i sociala medier.

Samtidigt berättar hon också öppenhjärtigt att hon stött på patrull.

Det är manusläsningen som sätter den rutinerade och folkkära artisten på prov.

”Sitter här med mitt manus som jag trodde jag behärskade! Men ack, vad jag bedrog mig!! Det e nu det händer, ändringar, in o utgångar, MEN, på scenen!!! Spännande!”, skriver Ann-Louise på sin Instagram.

Ann-Louise Hanson tävlar i Melodifestivalen 2019 med bidraget "Kärleken finns kvar". Foto: Nöjeslivet
Ann-Louise Hanson tävlade i Melodifestivalen 2019 med bidraget ”Kärleken finns kvar”. Foto: Nöjeslivet

Samtidigt passar hon på att njuta av omgivningen i Malmö, förklarar hon.

”Har dessutom hunnit promenera 7 km. i dag! Spännande att botanisera i nya kvarter! En del av promenaden blev längs vattnet med utsikt mot Öresundsbron! I morgon blir det nog ett dopp!!”, skriver den folkkära artisten vidare.

Ann-Louise Hanson får stöd av Kikki Danielsson

Hon har tidigare i veckan bland annat fått stöd av sin artistkollega Kikki Danielsson som skrivit direkt till Ann-Louise i kommentarsfältet:

”Det där fixar du lätt som en plätt”, skriver Kikki till Ann-Louise.

På Malmö Operas scen kommer hon bland annat att få sällskap av Sanna Nielsen. Allsång på Skansens programledare har också har en roll i höstens ”Funny girl”.

Funny girl har premiär 4 september på Storan i Malmö Opera.

Dela gärna vidare och skicka en kommentar för att önska dessa stjärntjejer lycka till med uppsättningen av Funny girl operan i Malmö!