Anna Bergendahls underbara besked – tillsammans med Jill Johnson

Foto: Instagram/@annabergendahlofficial

Vilken sommarlycka!

Tv-tittarna kan se fram emot ett nyinspelat inslag mellan Jill Johnson och Anna Bergendahl i SVT.

Dessutom bjuder duon på en låt.

Jag är väldigt inspirerad i det här läget, säger Bergendahl till Nöjeslivet.

De folkkära artisterna kommer båda att medverka i ”Sommaröppet” som sänds i SVT1 med start nu på måndag. Avsnittet som Anna Bergendahl är med i sänds inte förrän senare i juli, men tv-kanalen utlovar redan nu att Jill Johnson kommer att synas i flera avsnitt.

Då ska countrydrottningen bland annat sätta sig ned med flera av våra mest populära artister för ett samtal.

Och det var en sprudlande glad Anna Bergendahl – som slutade på bronsplats i den svenska Melodifestivalen i våras – som tog till orda efter inspelningen.

”Fina Jill! Tack för alla äventyr du tar med mig på 😍 Idag har vi spelat in en låt för ”Sommaröppet” som sänds på SVT i sommar. Magisk dag i Skåne!”, skriver hon på Instagram.

Anna Bergendahl är i sommar också aktuell i bland annat ”Allsång på Skansen”. Hon berättar att det annars blir en paus från läkarstudierna under sommaren, sedan hon nyligen blev klar med en tenta.

– Jag anmälde mig region Stockholm som frivillig ifall de skulle behövt extrapersonal nu under coronapandemin, men fick till svar att min kompetens inte behövdes i dagläget. Så nu ska jag vara lite ledig och sen blir det mycket tv, radio och tid i studion, säger Anna Bergendahl när Nöjeslivet når henne i samband med presentationen för Allsång på Skansen.

Hon utlovar också ny musik till sina fans.

– Det kommer ny musik ganska snart. Det kan jag säga än så länge. Jag är väldigt inspirerad i det här läget som låtskrivare och textförfattare, säger Anna Bergendahl.

Anna Bergendahl gästar SVT:s ”Sommaröppet”

Kanske får vi höra någon ny låt i SVT:s ”Sommaröppet”? Programmet som Anna Bergendahl gästar sänds i SVT1 den 9 juli klockan 20.00. ”Sommaröppet” har premiär nu på måndag 22 juni.

I sin programförklaring skriver SVT att ”Sommaröppet” kommer att sändas ”från älven i Umeå och Beijers park i Malmö som speglar Sommarsverige 2020”. I samma avsnitt som Bergendahl gästar även Thomas Pettersson och Kalle Lind. Dessutom blir det boktips av Johan Malm, och tips på somrig mat av Susanne Jonsson. Programledare för SVT:s måndagssatsning hela sommaren är Pia Herrera och Fredrik Önnevall.

Dela gärna vidare om du ser fram emot att få se Jill och Anna i sommar!

Exit mobile version