Anna Book till sjukhus med otäcka smärtor: ”Fruktansvärt”

Foto: Youtube/Instagram

Midsommarhelgen förvandlades till en mardröm.

Både Anna Book och dottern Vanessa tvingades uppsöka sjukhus.

– Fruktansvärt smärtsamt, skriver sångerskan på sin Instastory, uppger Hänt.

Det skulle bli en härlig midsommarhelg med allt som hör till. Men för artisten Anna Book förvandlades högtiden till en sann mardröm.

På sin Instagram berättar schlagerstjärnan att både hon själv och dottern tvingades uppsöka sjukhus under helgen, vilket Hänt var först med att rapportera.

Artisten Anna Book, som slog igenom redan på 1980-talet med eviga Melodifestivalhiten ”ABC”, är flitig på sociala medier och bjuder då och då sina fans på en sång på Instagram.

Men i helgen delade Anna med sig av tråkiga nyheter via sociala medier. Enligt sajten Hänt förklarade Book att hon tvingades uppsöka sjukhus under midsommarhlegen.

– Fruktansvärt smärtsamt, skriver sångerskan på sin Instastory, uppger Hänt.

Artisten drabbades av svåra smärtor i sitt knä.

– Knasig oväntad start på midsommardagen. Blev en stadig spruta mot smärtan rakt i muskeln. Det ska kännas att man lever, skriver hon.

Anna Books bakslag – dottern akut till sjukhus

Men det var inte det hårdaste slaget mot Anna denna helg. Även dottern Vanessa tvingades uppsöka sjukhus – med buksmärtor.

– Jobbigaste var dock att vår älskade Vanessa ringde precis när jag låg på sjukhuset och talade om att hon hade vaknat med svåra buksmärtor och att storasyster hade fått ringa akut efter ambulans. Vad händer idag liksom?, skriver Anna Book på Instastory.

Som också har lite lugnande besked att komma med.

– Hon fick dock snabbt hjälpa på Danderyds och det visade sig vara en brusten cysta. Inget farligt men fruktansvärt smärtsamt. Så nu är hon smärtstillande, upphämtad av mamma och pappa från akuten, hemma nerbäddad i sängen med en tallrik sparrissoppa och vatten.

Vi hoppas på ett snabbt tillfrisknande för såväl Anna som Vanessa och att allt ordnar sig!

Dela gärna vidare om du också vill skicka krya på dig-hälsningar!

Exit mobile version