Anna Books ärliga avslöjande efter kritiken: ”Hade kunnat göra mer ”

Sångerskan Anna Book har inga problem med att öppna upp sig om det tuffa och svåra.

Nu berättar hon på sin blogg om kritiken mot henne och frågan som får henne att se rött.

– Då får man fundera ett par extra varv, skriver Anna Book.

Att dela med sig av såväl tuffa som lätta stunder är inget problem för sångerskan Anna Book. På sin blogg ser hon tillbaka på året som gått och framtiden.

Samtidigt passar hon även på att slå tillbaka mot kritiken om hennes stora öppenhet.

”JAG bloggar för att dela med mig utav mitt liv i smått och stort på det vis som känns bra. Jag kommer alltid vara öppen och generös, men som alltid kommer jag hålla vissa saker privat. Vet att vissa inte tror att det finns något privat i mig eller med mig…men då får man fundera ett par varv extra”, skriver Anna Book på sin blogg. 

Anna Book. Foto: Youtube/TV4

Frågan som får henne att se rött

Anna Book berättar även hur en speciell fråga får henne att se rött.

”När folk frågar mig vad jag gjort och påpekar att det inte är så mycket mer än ABC. Så brukar jag bara le och säga – Visst hade jag kunnat göra sååååå mycket mer. Men, jag hade också kunnat göra såååå mycket mindre. Vi alla jagar olika saker och i olika takt här i livet. Vissa vill ha allt fort, andra nöjer sig med livet och allt fantastiskt man hinner med att se när man inte stressar, pressar och forcerar saker och ting. Jag har inte bråttom med något och är helt övertygad om att jag ännu har massor med fantastiska saker framför mig, skriver Anna Book och fortsätter:

”Men jag kommer aldrig mer gå emot min egna personliga övertygelse, aldrig. Det har aldrig slutat väl då jag gjort det, och den som fått de hårdaste smällarna är jag själv. Jag pallar rätt hårda smällar om jag får säga det själv ( KLART JAG FÅR !!! ) Men det gör onödigt ont när dom kommer pga att nån annan har kastat dig mot ett mål som egentligen inte var ditt egna. Så, därför resonerar jag nu som så att, alla beslut måste till styvenes och till sist vara MITT.

Var rädd att förlora platsen i rampljuset

Men det fanns en ännu större rädsla än att göra fler misstag och få kritik, berättar hon.

”Jag strävar framåt och långsamt uppåt, och det fanns en tid då jag var rädd att mista min plats i ljuset, på röda mattan och A-listor. Jooo det ÄR SANT, jag har ve och fasa legat på sådana listor hahaha. Folk skulle trilla utav stolen om jag berättade”, skriver Anna Book.

Starkt att berätta så öppet om sina känslor! Vad tycker du om detta? Kommentera på vår Facebooksida.

 

Läs mer om...