Anna Books plan: ”Jag vill inte sparka Anna Brolin men…”

Artisten Anna Book fick ett helt nytt liv efter segern i Biggest Loser VIP där hon tappade 22 kilo. Efter det har hon satsat helt och hållet på sitt ”nya jag”, som inte bara innebär hälsomål, utan även hemliga ambitioner som hon nu tänker satsa på.
– Jag vill nästan jobba mer med det än med musiken, säger Anna Book till Aftonbladet.

Anna Books imponerande viktras på 22 kilo chockade hela Sverige, och även henne själv, efter åratal av försök till viktnedgång på egen hand.

Programmet gav Anna självförtroende att satsa på sina innersta drömmar. För Aftonbladet avslöjar hon nu vad hon skulle vilja göra mest av allt, förutom att satsa på musiken – nämligen att vara programledare för Biggest Loser VIP.
– Jag är så svartsjuk på tjockisarna som är på slottet nu och spelar in. Jag vill bara åka dit och vara där med dem. Springa med dem och peppa dem att kämpa. Jag tror jag hade varit en perfekt coach till deltagarna. Jag har ju gjort resan själv och vet exakt vad de går igenom. Jag vill nästan jobba mer med det än med musiken, säger hon till Aftonbladet.

Anna Book arg på Tilde de Paula
Foto: TV4

Anna Book vill ta Anna Brolins plats

Anna Book har nu några tydliga drömmar framför sig: Att vara i sitt livs form innan hon fyller 50, och att blir coach eller programledare.
– Jag vill inte sparka Anna Brolin, men jag hade inte tvekat en sekund om jag fick frågan att bli programledare för programmet. Det vore en dröm. Om hon vill sluta tar jag gärna hennes plats, säger Anna till Aftonbladet och skrattar.

Anna Brolin under Fotbollsgalan
Foto: Maja Suslin/TT

Vad tycker du, hade Anna blivit en bra programledare? Dela gärna med dig av dina åsikter i kommentarsfältet.