BEBISLYCKA – Mariette och stora kärleken har fått barn: ”Ville ut till sina mammor”

Mellostjärnan Mariette Hansson, 38, har blivit mamma för första gången. På sin Instagram avslöjar artisten, som också är nygift, att hon och hustrun Isabelle Grönqvist välkomnat en son till världen. 

“I måndags ville han ut till sina mammor 🧡”, skriver Mariette, och överöses med gratulationer och varma hälsningar från den svenska kändiseliten. 

Kärlekslivet blomstrar för artisten Mariette Hansson, 38. 

För bara en vecka sedan avslöjade Mariette att hon och stora kärleken Isabelle Grönqvist gift sig i smyg på deras smultronställe vid Kullabygden. 

Gifte sig i smyg

I en video filmad precis efter paret sagt ja till att älska varann i nöd och lust kan man se en höggravid Mariette som fullkomligt strålar av lycka. 

“I fredags gifte vi oss i smyg på vår lilla sandkulle längst stranden i Kullabygden…

Vi tycker att kärleken förtjänar att firas ofta och vi kommer därför hålla årliga kärleksfester istället för ett bröllop. Vi ser fram emot att hylla glädje, kärlek och tacksamhet tillsammans med nära&kära i många år framöver… 🖤”, skrev Mariette på sin Instagram efter bröllopet. 

Det var i fjol som Mariette offentliggjorde kärleken till Isabelle Grönqvist, i samband med en efterfest för Melodifestivalen 2020. 

Isabelle har en dotter sedan en tidigare relation, och i somras avslöjade paret att flickan skulle bli storasyster, då Mariette var gravid med sitt första barn. 

Mariette har fått en son

I helgen berättade Mariette för sina Instagramföljare att paret välkomnat sitt första gemensamma barn till världen. En pojke som ville “ut och träffa sin mammor”, enligt Mariette. 

Det dröjde inte länge innan flera i Sveriges artistelit gratulerade. 

“❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️ miljoner pussar o kramar.. Jag gråter glädjetårar med er!”, skriver Carola.

“Åh❤️ Välkommen till världen ❤️ Stort grattis!!!”,  skriver Sanna Nielsen

“Men herregud så gulligt och vackert och roligt!❤️”, skriver Jenny Strömstedt. 

Även Charlotte Perrelli, Miss Li och Jonas Gardell har skrivit ut sina varma lyckönskningar till mamma Mariette och hennes Isabelle. 

Ett stort grattis till tillskottet i familjen säger även vi. Dela gärna med dig av dina grattishälsningar i kommentarsfältet du med.