Foto: Instagram, TV4

Bianca Ingrosso kände Zoe-Fay Brown innan Oliver

Oliver Ingrosso och Zoe-Fay Brown väntar sitt andra barn tillsammans. I en ny Youtube-video avslöjar Bianca Ingrosso att hon faktiskt kände sin brors flickvän långt innan Oliver träffade henne.

– Man kan nästan ibland tro att hon inte kunde bry sig mindre om en, säger Bianca Ingrosso i sin blogg på Youtube.

I april 2023 berättade Oliver Ingrosso i vännen Melina Criborns podd, att han och Zoe-Fay Brown väntade sitt första barn. Oliver delade då sina tankar om att bli pappa för första gången:

– Jag är skitglad ja, men jag tror inte att det har slagit in än helt och hållet heller, jag har snackat med flera män som ska bli pappor och alla säger samma sak, du som farsa fattar ingenting förrän du står och håller i bebisen på BB, sa Oliver i ”Inga beiga morsor” då.

Drygt ett halvår senare föddes, i september 2023, föddes deras son Kalí Ingrosso.

LÄS MER:
* Christian Bauer i tårar efter Bianca Ingrossos ärliga ord om bröllopet

Oliver Ingrosso ska bli pappa igen

I ett år har de varit tre men nyligen kom Zoe med beskedet att familjen snart ska få en tillökning. I en bild som hon publicerade, poserade sonen Kalí tillsammans med en ultraljudsbild. 

Ja hehehe vad säger man? Snart blir vi 4”, skrev Zoe på bilden.

Zoe passade också på att förklara sin frånvaro från sociala medier:

Om någon har undrat varför jag har varit tyst sedan juli är det här anledningen. Den här graviditeten har varit jobbig för min livmoder, minst sagt”.

Bianca Ingrosso kände Zoe innan Oliver

Det har gått snabbt för Oliver och Zoe, som fick reda på att de väntade barn kort efter att de hade börjat dejta. Men när Oliver träffade sin blivande partner, visste hans syster Bianca Ingrosso redan vem Zoe var.

– Jag har känt Zoe jättelänge. Långt innan hon träffade Oliver. Vi har gemensamma vänner, berättar Bianca under en frågestund på Youtube, enligt Expressen.

LÄS MER:
* Bianca Ingrossos ånger om bröstoperationen – detaljen hon vill ändra

Av Biancas ord att döma verkar hon ha varit ganska glad över att det var just Zoe som hennes storebror hade börjat träffa.

– Hon är inte så där, du vet när man träffar folk som man inte känner så väl, det är inte så att hon försöker att lära känna en. Det är det värsta jag vet, du vet när man är överdrivet trevlig. Men man kan nästan ibland tro att hon ”inte kunde bry sig mindre om en”, säger Ingrosso i videon och fortsätter: 

– Men det är bara att hon är väldigt fucking chill och sexig. 

Där ser man!

Tack för att du prenumererar!
Något gick fel. Vänligen försök igen senare.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev