Foto: Youtube

Biggest Loser-deltagaren död – blev bara 30 år

.

Daniel Wright har avlidit, bara 30 år gammal. 

Efter att ha fått diagnosen leukemi somnade han in i söndags, skriver People.

Daniel blev en omtyckt tv-profil i den amerikanska varianten av ”Biggest Loser”. Han var med i den sjunde och åttonde säsongen av realityserien, där personer får hjälp med att gå ner i vikt och må bättre. Han lyckades gå ner omkring 65 kilo!

Daniel Wright i Biggest Loser.

Men i söndags somnade han in, endast 30 år gammal. Det var för två år sedan som han fick reda på att han drabbats av cancer, då han diagnosticerades med leukemi.

Han har under åren fått gå igenom cellgiftsbehandling och blodtranfusioner. Han blev bättre efter detta, men i december kom cancern tillbaka och i söndags somnade han alltså in, endast 30 år gammal.

Faksimil Youtube

Sedan dess har han kämpat med frun Rebecca vid sin sida. Så sent som i förra veckan skrev hon ett långt inlägg på Facebook där hon berättade om hur Daniel mådde då och tackade samtidigt för allt stöd som de fått. På Facebook har de båda delat med sig av sin kamp.

Då skrev Rebecca att han var lite på bättringsvägen igen, efter att ha fått behandling.

”Tack för era böner och lyckönskningar. Jag älskar er alla!!!”, skrev hustrun Rebecca Wright då.

Daniel Wright, känd från Biggest Loser, blev bara 30 år

Men bara två dagar efter att inlägget skrevs, i söndags, somnade Daniel in. Han blev bara 30 år gammal.

Faksimil Youtube

Han sörjs av många tidigare deltagare och vänner från tv-programmet som nåtts av det mycket tragiska beskedet. Många av dem skriver om sorgen och sina goda minnen av Daniel på sociala medier.

”Jag blev förkrossad av att höra om Daniel Wright i morse. Han har kämpat SÅ HÅRT under hans kamp mot cancern. Min vän och Biggest loser-bror. Vi kommer älska dig för alltid”, skriver Biggest loserdeltagaren Courtney Crozier Respess på Facebook.

Det är till hustrun Rebecca som Courtney nu vill vända sig till. Hon ber för henne.

”Hans hopp bleknade aldrig, inte ens i de allra mörkaste stunderna. Det är en ära att ha känt honom!! Snälla ha honom och hans underbara, fantastiska, och otroligt starka hustru Rebecca Wright i dina böner idag”.

Detta är så oerhört sorgligt. Bara 30 år gammal… Alla våra tankar går till familjen i denna svåra stund.

Vila i frid, Daniel.