Bonde-Oscar parade ihop brevskrivaren med kompisen – så gick det sen

Bonde-Oscar sökte själv kärleken i ”Bonde söker fru”, men under kvällens program väljer han det ovanliga draget.

Ronja skickas hem, men blev istället ihopparad med Oscars kompis Olov.

Nu avslöjar det ”nya” kärleksparet hur relationen ser ut idag.

– Jag tyckte att Ronja var så skön och kände att jag ville ha henne i mitt liv. Så jag sa till Olov att lägga in en stöt, säger han i programmet.

Det blev en riktig het kärlekssommar för våra bönder i ”Bonde söker fru”. Under kvällens avsnitt var det dags för bönderna att bjuda in sina brevskrivare till deras gård, för en inblick i deras hektiska bondeliv.

Men för Oscar blev det en helt annan tillställning.

När det är dags för han att välja vilka som ska bjudas in till sin gård kommer turen till Ronja.

Oscar berättar att han fick agera matchmaker bakom kulisserna. Foto: TV4

Men istället för att matcha ihop henne med sig själv, berättar Oscar att han parat ihop henne med sin kompis Olov.

– Jag tyckte att Ronja var så skön och kände att jag ville ha henne i mitt liv. Så jag sa till Olov att lägga in en stöt, berättar Oscar i ”Bönderna berättar allt”.

Ronja berättar vidare i programmet att det var på en fest i somras som hon presenterades för Oscars vän Olov, och att det slog gnistor med en gång.

– Jag tog första steget. Oscar hade dukat upp till långbord och jag kände en brännande blick på mig hela kvällen. Han satt och kollade på mig. Så jag gick fram och presenterade mig, säger Ronja.

Ronja berättar nu hur livet har förändrats efter medverkan i ”Bonde söker fru”. Foto: TV4

Nu har det gått månader sedan den heta kärlekssommaren, och mycket har hänt sedan dess.

Ronja berättar nu att hon tagit nästa steg i relationen med Olov.

– Vi har det jättebra. Vi håller faktiskt på att planera för att jag ska flytta till hans gård. Vi ska hjälpa Oscar på hans nya gård och hjälpa till med renoveringen där. Jag ser mycket fram emot vårt nya liv ihop. Jag är jättenöjd och lycklig. Det här blev hur bra som helst, säger Ronja.

Hon berättar vidare att det finns en lättnad över att kunna berätta sanningen bakom hur hon och kärleken träffade varandra.

– Det har varit svårt att förklara för folk i min omgivning hur vi träffades. Det ska bli så skönt att kunna prata öppet om allt nu.

”Bonde söker fru” sänds på onsdagar kl. 20.00 på TV4, TV4 Play och C More.

Wow så det kan bli! Men kul att höra att allting löste sig till det bästa och du fann ju ändå kärleken Ronja! Nu skickar vi alla våra lyckoönskningar!