Foto: TV4/Instagram

Bonde-Simon lämnades på flygplatsen och sveks i tv – nu har han funnit sitt livs kärlek: ”Du gör mej hel”

.

Simon Ohlsson, 26, blev drabbad av ett stort svek i den senaste upplagan av ”Bonde söker fru”. 

Den öländske mjölkbonden lämnades ensam på flygplatsen när han gjort sitt val. 

– Det känns ganska hopplöst, hur ska jag kunna lita på kärlek igen? Det blir jävligt tufft, sa Simon då.

Nu har han äntligen hittat kärleken – och berättar själv i ett öppet brev om livet tillsammans med sin Amanda.

När den öländske mjölkbonden Simon Ohlsson, 26, presenterades som en av deltagarna i förra upplagan av TV4:s kärlekssåpa ”Bonde söker fru” hade han stora förhoppningar om att hitta kärleken.

Brevskrivarna var många och han träffade flera tjejer i programmet.

Foto: TV4

Men till slut fattade han tycke för en av dem – precis som det alltid brukar vara i programmet.

Det var bara ett problem.

Linda Lindorff och bonden Simon
Foto: TV4

När Simon hade gjort sitt val dumpades han på det mest brutala vis. Han gjorde sig redo för att åka på kärleksresa till Grekland med Frida som han fattat tycke för.

Han väntade förgäves på Frida uppe på Arlanda. Trots att han försökt kontakta henne innan avresan till flygplatsen fick han inget svar. Förrän TV4:s tv-team meddelade honom det ofattbara:

Hon hade ändrat sig – och kom inte.

Simon Ohlsson lämnades ensam i Bonde söker fru 2018

På plats i Grekland fick tv-tittarna se Simon ensam på stranden. Sedan dök plötsligt hans goda vän Per upp, och de började då prata om livet och kärleken.

– Jag var säker på att det var kvinnan jag ville leva ihop med. Det känns så jävla tomt på något vis, förklarade Simon i programmet.

Han fick då både stöd och goda råd från Per.

– Det känns ganska hopplöst, hur ska jag kunna lita på kärlek igen? Det blir jävligt tufft, frågar sig Simon när Per slagit sig ner bredvid.

Bonden Simon om han och Fridas relation idag
Foto: TV4

Men efter att han deltog i programmet har det vänt för Simon. Han har nu åter träffats av Amors pilar.

I ett långt inlägg på Instagram skriver han nu om kärleken till sin Amanda Håkansson. Han förklarar också om hur det senaste året har varit för honom.

”För ett år sen så var bonde söker fru inspelningen i full gång. Förväntningarna på att bli kär var ju stor. Allting var så pirrigt,spännande och nervöst. Jag tro inte jag har varit så nervös så många gånger på så kort tid som man var då. Samtidigt som att de var ju än spänning i det hela att alting som gjordes skulle va på film”, skriver Simon.

Bonde-Simon berättar om kärleken till flickvännen Amanda

Han förklarar att han länge var osäker på om han ville vara med i programmet.

”Och jag som inte ens gillar att bli fotat!! Hur fan kunde jag gå med på det här tänkte jag flera gånger under den sommaren. Men jag tänkte det att klara jag det här så kommer jag klara så mycket mer i livet.”

”Iallafall så gick det inte riktigt som jag hade tänkt. Visst jag blev ju kär och så men att jag skulle bli så sviken som jag blev hade jag inte ens önskat min värsta fiende”, skriver Simon som alltså blev lämnad i tv på flygplatsen.

Men nu har han åter hittat kärleken.

Programledaren Linda Lindorff och Simon Ohlsson. Foto: TV4.

I ett långt och känslosamt inlägg berättar han för tittarna att han fallit för Amanda. De träffades utanför tv-programmet.

”Men nu med facit i hand så var det inte meningen att jag skulle hitta kärleken i programmet. För hade jag gjort det så hade jag aldrig hittat mitt livs största kärlek Amanda Håkansson# du gör mej så otroligt lycklig? du har verkligen visat mej vad kärlek är”, skriver Simon Ohlsson.

Han berättar att han är stolt över sin flickvän, som lärt sig både köra traktor och vagn och nu lärt sig hur kor fungerar på kort tid.

”Vi är verkligen gjorda för varandra jag hade inte kunnat drömma om en sån fin tjej som du. Du gör mej hel i mitt❤ En dag med dej är som att sväva på ett moln. jag älskar dig ❤ ”, skriver Simon till sin bild på Amanda.

Vi önskar er båda all lycka i livet! 

Foto: TV4/Instagram

Dela gärna vidare för att visa Simon och Amanda ditt stöd!