Bonde-Simons nya kärleksbesked efter tiden i tv – så här lever han idag

Bonde söker fru fick ett abrupt slut – när Simon Ohlsson lämnades ensam på Arlanda inför kärleksresan med Frida.

Kärlekskrossen satte sig djupt både hos Simon och svenska folket som tittade på programmet i TV4.

Men Simon fick sällskap på resan i form av nära vännen Per, och nu berättar Simon själv i en intervju med Nyheter 24 om planerna för framtiden.

Programledaren Linda Lindorff och Simon Ohlsson. Foto: TV4.

Tusentals och åter tusentals berördes av den öländske mjölkbondens öde i årets ”Bonde söker fru”. På Bonde söker frus Facebook-sida har Frida efteråt förklarat att hon helt enkelt inte klarade av att berätta för honom.

Efteråt har många hört av sig och visat sin kärlek till Simon – och själv har han i ett känslosamt klipp tillsammans med programledaren Linda Lindorff som började gråta, tackat folket.

– Jag vill tacka alla följare för ert varma stöd. Jag har fått väldigt fina kommentarer och det betyder oerhört mycket för mig. Så jag är oerhört tacksam för all er fina kärlek som ni ger mig, säger han på Lindorffs Instagram enligt Aftonbladet.

Nu avslöjar Simon sina framtidsplaner.

LÄS MER: Allt om dramat bakom kulisserna på Bonde söker fru

Simon i Bonde söker fru: Jag har kommit över Frida

Han passar också på att hylla sin vän Per som kom ner till Rhodos, och förklarar att de hade en bra resa tillsammans trots omständigheterna. I dag mår Simon bättre.

– Jag mår mycket bättre och har kommit över Frida. Klart det finns lite kvar att jobba med, men jag känner att jag nog kommer våga ta in kärlek igen, säger Simon till Nyheter 24.

Foto: TV4

Bonde-Simons besked inför framtiden

Men han har ännu inte börjat dejta någon ny, förklarar han. Däremot har han fått flera förslag i samband med programmet.

– Nej det har jag inte gjort. Jag känner att det måste få lägga sig lite efter att programmet slutat sändas. Efter nyår kanske det blir och så. Det har varit tjejer som hört av sig och undrat om man är singel, men jag har sagt att de får följa programmet så kanske man kan höras efter, man vill ju heller inte spoila någonting, säger han till Nyheter 24.

Foto: TV4

Simon: ”Jag gillar att man är ärlig, uppriktig och snäll”

Vad Simon söker hos en tjej kan summeras i sex olika egenskaper:

– Jag gillar ju att man har lite driv och att man är jordnära. Att man är ärlig uppriktig och snäll. Och att man är trygg i sig själv och inte spelar någon annan.

På onsdag klockan 20 sänds det 13:e avsnittet i Bonde söker fru på TV4.

Jag blir lycklig i hela kroppen när jag får höra att du mår bra, Simon!

Dela gärna vidare för att önska honom all lycka i framtiden! ❤️

7 underbara anledningar till varför vi alla tycker att du är en toppenkille, bonde-Simon!

TV: 10 mest sedda tv-programmen förra året