Bonde-Susanna avslöjar dramat med Linda Lindorff – som tittarna inte fick se

Susanna Karlsson var en av förra årets bönder som sökte kärleken i ”Bonde söker fru”.

I ”Bönderna berättar allt”, återvänder tv-bonden och berättar om det dolda dramat som hände bakom kulisserna – som tittarna inte fick se.

– Man visste om att det hade skett lite saker bakom kamerorna, säger hon i programmet.

Susanna Karlsson fick sin älskade Hannes i förra årets säsong av ”Bonde söker fru”.

Numera bor de tillsammans på hennes gård i Valdemarsvik och är dessutom förlovade.

Men i ”Bönderna berättar allt”, berättar den tidigare tv-bonden om dramat bakom kulisserna och hur programledaren Linda Lindorff fick medla.

– Man visste om att det hade skett lite saker bakom kamerorna andra och för att styra upp det så att det inte skulle hända igen hade produktionen hyrt in folk för att hålla koll på alla singlarna. Så att rätt person blir kär i rätt person, säger Susanna i programmet.

Då berättar Linda hur hon var rädd för att kärlek kunde uppstå på oväntat håll – mellan bönderna själva.

– Jag minns ett tillfälle när jag såg Susannas killar och Eriks tjejer umgås ute på ängen, och då tillkallade jag kärleksväktare. Om de börjar mingla för mycket vid sidan om kanske fokus inte hamnar rätt, säger Linda Lindorff i programmet.

Susanna Karlsson om dramat: ”Fanns en oro”

Och oron förstår Susanna var befogad.

– Det fanns en oro kring mig och Erik. Jag förstår det på sätt och vis. Vi är i samma ålder och vi hängde och pratade en del.

Linda Lindorff berättar vidare att hon förstår att kärlekshistorier kan uppstå, men att det är viktigt att det också får visas på tv.

– Det har hänt saker genom åren där bönder träffar varandra. Man vill att kärlek ska uppstå, men i vårt fall vill vi kunna berätta kärlekshistorierna när de väl händer.

Oj detta hade man ingen aning om! Men va skönt att ändå allting löste sig!

Här är andra oförglömliga tv-program: