Carina Bergfeldts livsförändring – stora glädjebeskedet med familjen: ”Smått chockade”

För Carina Bergfeldt väntar nu en stor förändring i livet med familjen.

Beslutet var oplanerat och hon och maken Jesper Zølcks var själva förvånade över det som skedde.

– Vi kollade på varandra, smått chockade, skriver hon i ett inlägg på Instagram.

Carina Bergfeldt är en hyllad och prisvinnande journalist och programledare.

Hon har bland annat arbetat på Aftonbladet, programlett i SVT, varit USA-korrespondent, sommarpratat i P1 och vunnit stora journalistpriset.

2019 gifte hon sig med sin kärlek Jesper Zølck och tillsammans har de sonen Hamilton.

Till en början var det ingen självklarhet att ett gemensamt barn skulle vara möjligt, men efter en IVF-behandling lyckades de bli gravida.

– Innan vi hann göra IVF-försök nummer två gifte vi oss, och på bröllopsresan hände det. Jag skulle ha fått mens, men ville inte ta testet och bli besviken igen. På vägen hem från Saint-Barthélemy mellanlandade vi i Panama, köpte ett test och gjorde det på hotellet. Och där var de blå strecken. Jag grät, Jesper skrattade, har hon tidigare sagt i en intervju med Amelia.

Barnlyckan var stor och nu har ett nytt stort beslut tagits som kommer förändra familjens liv.

I veckan åkte de nämligen på en lägenhetsvisning efter att ha lämnat sonen på förskolan och samma kväll skrev de på kontrakt.

Lyckan över den stora flytten

På sin Instagram skrev Carina Bergfeldt om det impulsiva beslutet:

”Ibland händer saker snabbt i den här familjen. Igår morse, efter att vi lämnat Hamilton på förskola, åkte dansken och jag och tittade på en lägenhet. Båda såg hur bra den skulle vara för Hamilton. Den stora innergården, lekplatserna, gigantisk gräsmatta. Till och med en fotbollsplan. Han skulle få det så bra där.”, skriver hon.

Men en sak hade Bergfeldt svårt att släppa taget om – utsikten i deras nuvarande lägenhet.

Men efter många argument från maken om den nya lägenhetens storlek, utegård och möjliga kontorsmöjligheter insåg hon att det var dags.

”Så nu har vi köpt ett nytt hem. Vi kommer få det jättebra på det nya stället. Det är jättefint. Och någon annan kommer bli lycklig av min utsikt”, fortsätter hon på sin Instagram.

Flyttkarusellen är redan i full gång

Direkt började städning och förberedande inför flytten. Paret tillbringade sin bröllopsdag i tisdags med att städa inför fotografering av lägenheten.

Alla som någon gång flyttat vet hur stressigt det kan vara. På sin Instagram skrev Carina samma dag om starka känslorna inför det stora beslutet:

”Jag började bara gråta av stress en enda gång och var bara otrevlig i två minuter när jag sa att Jesper inte fick äta lunch för att det inte fanns tid till det. (Vilket var sant.) Men nu fotograferar en trevlig ung herre vårt hem och vi firar bröllopsdag på uteservering, ätandes libanesisk mat och kollandes på Babblarna. Slutet gott, allting gott.”

För den som är nyfiken finns ligger nu parets lägenhet ute för försäljning och visningar sker redan näsa vecka.

Ni och Hamilton kommer få det så himla fint i er nya lägenhet, vi önskar er all lycka!