Foto: Instagram/SVT

Carina Bergfeldts pik till maken – efter förändrade beteendet i hemmet: ”En älskarinna”

Carina Bergfeldt är en mycket folkkär svensk journalist och programledare.

Med både värme och humor har hon blivit en väldigt omtyckt profil och det är nog nyckeln till hennes framgång.

I ett roligt och skämtsamt inlägg på Instagram pikar hon nu sin stora kärlek Jesper Zølck rejält.

– Har dansken en älskarinna?, skriver hon.

Carina Bergfeldt är en hyllad och prisbelönt journalist.

Genom hennes långa karriär har hon hunnit med massvis av spännande saker.

För att nämna några så har hon bland annat varit programledare i SVT, arbetat på Aftonbladet, sommarpratat, varit USA-korrespondent och vunnit stora journalistpriset.

Foto: Pernilla Thelaus/Monkberry/SVT

Carina Bergfeldt partner

Förutom hennes framgångsrika karriär har hon sedan 2019 varit gift med sin stora kärlek Jesper Zølck och tillsammans har de en son.

När de väl blev föräldrar till lilla Hamilton hade de försökt länge och efter en IVF-behandling blev de gravida.

– Innan vi hann göra IVF-försök nummer två gifte vi oss, och på bröllopsresan hände det. Jag skulle ha fått mens, men ville inte ta testet och bli besviken igen. På vägen hem från Saint-Barthélemy mellanlandade vi i Panama, köpte ett test och gjorde det på hotellet. Och där var de blå strecken. Jag grät, Jesper skrattade, har Carina tidigare sagt i en intervju med Amelia.

Carina Bergfeldt flytt

Idag lever de ett lyckligt familjeliv och för en tid sedan bestämde sig paret även för att flytta.

”Ibland händer saker snabbt i den här familjen. Igår morse, efter att vi lämnat Hamilton på förskola, åkte dansken och jag och tittade på en lägenhet. Båda såg hur bra den skulle vara för Hamilton. Den stora innergården, lekplatserna, gigantisk gräsmatta. Till och med en fotbollsplan. Han skulle få det så bra där”, skrev hon på sin Instagram då och fortsatte:

”Så nu har vi köpt ett nytt hem. Vi kommer få det jättebra på det nya stället. Det är jättefint.”

På hennes Instagram delar Carina ofta med sig av familjelivet och där kan de som vill följa hennes vardag med familjen.

Skämtsamma piken till Jesper

Nyligen publicerade hon ett skämtsamt inlägg gällande hennes mans nya träningsrutiner- och faktumet att han ofta befinner sig utanför hemmet.

”I ett tidigare liv tränade dansken handboll i 25 år och var vältränad. Sedan fick han barn och lät kroppen förfalla en smula. De senaste dagarna har han plötsligt börjat simma och springa varje dag. I morse frågade jag det alla resonabla människor gör när deras partner ändrar beteende, om han träffar någon i smyg,” börjar hon och fortsätter:

”’Jag känner dig och väntade på att du skulle fråga, men hoppades att du skulle vänta lite’”, sa han och fiskade fram telefonen. Tommy Sarenbrandt har fått Jesper att tro att han ska klara ett iron man nästa år. (Men det finns många andra bra tävlingar också.) Frågan till er, mina kloka följare, är naturligtvis: Har dansken en älskarinna? Eller planerar han för iron man?”

Ni är så himla härliga tillsammans! Vi önskar er allt gott!