Carola Häggkvists skrämmande fallolycka – folkkära stjärnans egna ord om skadan: ”Rejäl smäll”

Carola Häggkvist

Sommaren är fylld av härligheter och njutningen efter att ha längtat ett helt år efter sol och bad är oslagbar.

Men på sommaren är även olyckan framme ofta och det var något som vår älskade Carola Häggkvist fick känna av i veckan.

Hon lyckades nämligen råka ut för en olycka när hon var på stranden.

Precis som många andra njuter artisten och ikonen Carola Häggkvist för tillfället fullt ut av sommaren.

Men under veckan när hon var ute på stranden hände det som inte fick hända.

Carola skadade sig

Hon skulle åka så kallad ”One wheel” men istället för att bara vara en rolig aktivitet råkade stjärnan istället falla och skada sig.

På Instagram beskriver Carola att hon till en början tänkte att det skulle vara ungefär som att åka skateboard, men att det blev fel när hon skulle kliva av.

”Aj! Stretchad och fin nu. NOT. Dont do this … utan att först få instruktioner, utan hjälm och inte i långklänning. ( ’One wheel’ ) Trodde jag var 18 igen och åkte skateboard ( senast var förresten när jag var 13 år.. ) Men det var inte samma funktion som skateboard när man ska kliva av ”, skriver hon och fortsätter:

”Först gjorde jag rätt och den sköna surfsnubben blev t.o.m. imponerad och jag kände mig lite stolt och på äventyr för mig själv en blåsig eftermiddag på stranden.. tills jag hoppade upp på den igen och bad honom filma. Aj, … SPLIT minst sagt. Och jag trodde först mitt onda knä var rökt igen men det var den andra sidans sätesmuskel som fick sig en sån rejäl smäll och omgång att det fortfarande känns som om jag råkat ut för en hjärnskakning i hela kroppen. ”

Efter olyckan varnar hon andra

Olyckan var med andra ord smärtsam och nu varnar artisten andra från att begå samma misstag.

”Nu får man stretcha och försöka räta ut kroppen inför repetionerna i Oslo och måndagens stora konsert i Trondheim! Det kommer att gå fin fint. Men man är inte 22 längre.. Och jag ville bara tipsa mina andra likar som är lika äventyrslystna som jag att prova nya saker att värma upp först och hålla sig lite mer efter manualen! För säkerhetskull och omsorgens skull. Med kärlek, miss C”, skriver hon.

I kommentarerna på Carolas instagram beklagar sig nu följarna över fallet och hur smärtsamt det set

”Nä men fyyy… det ser riktigt otäckt ut!! Förstår att kroppen fick sig en riktig omgång och att det måste ha varit oerhört smärtsamt!!”

Var rädd om dig.

”Ajajaj”

Hoppas du återhämtar sig snabbt Carola, vi önskar dig allt gott!

Exit mobile version