Carolas vägran – artistens krav för okända projektet: ”Vill göra det med integritet”

Carola har en lång karriär bakom sig. Som en av Sveriges mest populära och folkkära artister finns det också en hel del projekt som hon aktivt tackar nej till.

Nu berättar artisten om hennes vägran att göra egen realityprogram.

– Förr i alla fall blev det ju löpsedlar fastän man inte sa ett knyst, säger Carola till Nöjeslivet.

Under de senaste åren har realityprogram blivit allt mer populärt.

”Wahlgrens värld” och nu senast ”Systrarna Graaf”, är båda program där tittarna bjuds in till kändisarnas privatliv, med upp och nedgångar.

STOCKHOLM 20191021 Carola H‰ggkvist under inspelningen av tv-serien ”Carolas advent” i Steninge utanfˆr Stockholm. I programmet bjuder Carola hem olika artister fˆr sÂngframtr‰danden och andra aktiviteter. Foto: Jonas Ekstrˆmer / TT / kod 10030

För Carola Häggkvist har det aldrig varit någonting som har lockat.

– Jag tackar nej till massor utav dem där förfrågningarna. Jag har känt att jag vill göra det med integritet. Jag har alltid varit så påpassad medialt så jag har inte riktigt kunna tänka tanken på att jag skulle släppa in ett team till mitt hem, hur skulle det då bli?, säger Carola till Nöjeslivet.

Hon berättar att hon inte känner något behov av att dela med sig av sitt privatliv, och att hon istället föredrar att lyfta fram ett tema, som hon gör med julen i ”Carolas advent”.

Carolas krav för att göra eget realityprogram

Men det finns en öppning i framtiden för realityprogram, med några specifika krav i åtanke.

– Det krävs en bra storyline med bra manus. Att det är något som ger folk en spark i baken. Skulle jag göra det idag skulle jag ändå vilja hänga upp det på musiken, säger Carola.

Carola berättar vidare att det funnits tankar tidigare kring att göra program med Carola i fokus, bland annat i Sydafrika för att ha fokus på gospel, men också i Jerusalem.

En plats som är väldigt viktig för henne.

Carola Häggkvist till operation
Foto: FREDRIK SANDBERG / TT

”Vi är också väldigt mänskliga”

Men viktigaste av allt är att ha stöd av familjen om ett realityprogram skulle bli av.

– Man vill visa upp en superbra sida av sig, och samtidigt kommer då tittarna att få se ”ojsan vi är också väldigt mänskliga”. Alla måste vara med på det. Zoe och jag har varit uppmärksammade för annat. Då måste det vara något vi trivs med, vi får se vi har fått flera förslag.

Vad tycker ni om detta? Skulle ni vilja se ett realityprogram med Carola? Lämna en kommentar på vår Facebooksida.