Caroline Kejberts nya barnbesked med Joacim – ett år efter dottern Wildas födelse

Förra året välkomnade Bondeparet äntligen sin dotter Wilda till världen.

Sedan dess har flera följare varit nyfikna på om paret ska skaffa ett syskon till dottern.

Nu ger Caroline nytt barnbesked med Joacim.

De föll för varandra och fann kärleken för snart tre år sedan i ”Bonde söker fru”.

Sedan dess har de haft ett eget program ”Bondeparet” där de delade med sig av arbetet med renovering av Joacim Ricklings släktgård.

Förra året kom också deras första barn, dottern Wilda till världen och livet har minst sagt förändrats på flera sätt sedan dess.

Paret har tidigare berättat de ännu inte har tagit steg till förlovning, men att de inte heller har något bråttom med att ta det steget i relationen.

– Skulle han gå ned på knä idag då skulle jag säga ja utan att blinka, absolut, så han kan känna sig trygg med det. Men när vi har pratat om det så har vi också sagt att vi har ju checkat av ganska mycket saker här nu på två och ett halvt intensiva år. Så det kan få vänta lite, det har jag ingenting emot, har Caroline tidigare sagt i ”Bonde söker fru – vad hände sedan”.

Carolines barnbesked efter frågan

I ett nytt inlägg på Instagram är det en följare som undrar om inte paret ändå tagit nästa steg och väntar ett syskon till Wilda.

”Åh jag vet inte, men jag har haft på känn att ni väntar bebis nr 2 ett tag”, skriver en följare.

Caroline själv är inte sen på att svara på frågan.

”Nämen! Haha! Det är faktiskt inte dags riktigt än”, skriver hon till svar.

Alla får självklart ta den tid det tar i relationer. Det är långt från självklart att barn och äktenskap är med i bilden. Vi önskar er all lycka till fortsatt Joacim och Caroline!