Casper Janebrink tvingas till operation – berättar nu

Sångaren i Arvingarna, Casper Janebrink har tvingats till operation.

Det avslöjar han nu på Instagram.

Förra året gjorde Arvingarna en bejublad comeback i Melodifestivalen med bidraget ”I do”.

Sedan dess har det varit fullt upp för bandet, som bland annat haft sin krogshow ”I takt med tiden” i Göteborg under förra hösten, firade då också 30 år som band.

Med 90-tals hiten ”Elouise” har de förevigt satt spår i den svenska Melodifestivalen när de vann hela tävlingen 1993 med kultlåten.

Hoppade in i ”Stjärnornas stjärna”

Sångaren Casper Janebrink har dessutom vunnit ”Stjärnornas stjärna” för två år sedan och hoppade in för två veckor sedan i programmet som coach, då Kikki Danielsson som skulle varit egentligen hade blivit sjuk.

– Det är såklart tråkigt att Kikki tvingats ställa in sin medverkan men vi hoppas att hon snart mår bättre och att hon kan vara med en annan gång. En värdigare ersättare än Casper Janebrink är svår att hitta. Han är Sveriges okrönte dansbandskung och med en seger i Stjärnornas stjärna i bagaget vet han precis vad den här tävlingen går ut på. Vi är oerhört glada över att ha med honom i lördagens program, säger Caroline Norrby, exekutiv producent på TV4 i pressmeddelandet.

Casper Janebrink
Casper Janebrink i Arvingarna inför andra chansen i Melodifestivalen i Nyköpings Arenor Rosvalla. Foto: Maja Suslin / TT

Tvingas till operation

Nu meddelar Casper, att han tvingats till operation.

”Nu var det dax för högerfoten, nu ska knölen bort”, skriver Casper.

Och han får också en hel del stöd från sina följare.

”Hoppas det går bra och jag håller tummarna för dej”, skriver en person.

”Lycka till med operationen finaste Casper.Kram o Krya på dig”, skriver en annan person.

Hoppas allting gick bra Casper och krya på dig!