FOTO: TV4

Charlotte Perrellis tuffa kamp i ”Så mycket bättre” – det här fick tittarna INTE se

Stämningen i Så mycket bättre-huset verkar vara på topp. Charlotte Perrelli och de andra deltagarna har bjudit på många fina tolkningar som lockat fram både skratt och tårar. Men allt är inte frid och fröjd bakom kulisserna.

Nu berättar Charlotte Perrelli om sin tuffa kamp under inspelningarna – som tittarna inte fick se.

”Smärtsamt att se”

Lördagens avsnitt av Så mycket bättre blev mycket känslosam för deltagarna. Tårarna forsade när Albin Lee Meldau fick höra Charlotte Perrelli tolka hans låt ”Let me go”.
– Det är så satans vackert, sa han i programmet.

Perrelli blev själv mycket tagen av Albins reaktion.
Det var mycket känslor för Albin och även oss… faktiskt smärtsamt att se när någon är såå berörd”, skriver hon på sin blogg.

Och fortsätter:
”Det är tufft att sitta där på Högsätet och få alla hyllningar och tolkningar! Det är riktigt känsligt och att sitta med runt bordet är inte helt lätt”.

Perrellis kamp som tittarna missade

Nu berättar sångerskan att allt inte är så harmoniskt som det framställs på tv. Perrelli skriver på sin blogg om sin tuffa kamp som pågick under inspelningar – något som tittarna inte fick se.

”Jag har genom hela programserien kämpat med att hålla uppe modet och inte bryta ihop hela tiden. Att med ett leende på läpparna njuta av alla fantastiska tolkningar och inte bli för påverkad. Men det har varit tuffa stunder”, skriver hon.

Du är en riktig stjärna, Charlotte! Gilla och dela om du också tycker att Charlotte Perrelli förgyller Så mycket bättre med sin fina sångröst!