Christer Sjögrens stora förändring efter Så mycket bättre – som får Tilde de Paula att reagera

Här är Christer Sjögrens glädjebesked till alla sina fans.

Nu kan alla som vill få veta lite mer om artisten och hans liv få ny inblick i hans vardag.

Detta har bland annat fått tv-profilen Tilde de Paula Eby och artistkollegan Ann-Louise Hanson att reagera med glada tillrop.

Christer Sjögren har under hösten varit ett dragplåster för TV4 i Så mycket bättre. Samtidigt som kritiker då och då framfört kritik hans sånginsatser, lockade hans avsnitt flest tittare av alla för säsongen: Över 1,6 miljoner tittare bänkade sig framför tv-apparaterna när det var dags att folka Sjögrens och Vikingarnas låtskatt.

Han är utan tvekan en folkkär sångare och artist som fått massor av fans i både Sverige och framför allt Tyskland ända sen starten i slutet på 60-talet.

Den 68-årige värmlänningen meddelar nu en glad nyhet till alla fans: Han har nämligen skaffat sig en egen sida på sociala nätverket Instagram, vilket sajten Hänt var först med att uppmärksamma. Där kan han själv lägga upp egna bilder till fansen.

Här är Christers första inlägg. Där skriver han:

”Sådärja, då har jag tillslut också blivit med Instagram! Pust o stön, det är mycket att lära”, skriver Sjögren och lägger till en pustande gubbe i texten.

Senare under dagen kom också ett andra inlägg, från en spelning!

Christer har redan fått snart 500 följare, i skrivande stund, och det är säkert många som snart kommer upptäcka hans Instagram-sida! Särskilt efter Så mycket bättre.

En av alla som reagerat är tv-profilen Tilde de Paula som skriver: ”Välkommen” och Christer svarar då själv i kommentarsfältet: ”Tackar, tackar!”.

Även artisten Ann-Louise Hanson passar på att hälsa Christer välkommen till det sociala nätverket – och gratulerar till framgångarna i tv i höst.

”Välkommen i gänget! Grattis till Så mycket bättre! Dä ä härligt mä fölk söm ä sig sjöelv”, skriver Ann-Louise till Christer tillsammans med många hjärtan. Christer har också svarat Ann-Louise, med orden: ”Tack Ann-Louise. Hälsa Bruno” följt av tre stora hjärtan.

Låtskrivaren Bruno Glenmark som är gift med Ann-Louise sedan mitten på 60-talet.

Dela gärna denna glada nyhet vidare, så att fler får möjligheten att ta del av Christer Sjögrens bilder på Instagram!

Foto ovan: Instagram/Youtube, TV4