Christian Bauer bryter tystnaden efter Pernilla Wahlgrens besked att stanna i Allsång på Skansen

Foto: Kanal 5/TT

Hustrun har tackat ja till ännu en sommar med Allsång på Skansen.
Nu bryter Christian Bauer tystnaden efter Pernilla Wahlgrens nya besked.

Pernilla Wahlgren kommer att fortsätta som allsångsledare på Skansen även 2025. 

Det beskedet lämnade stjärnan i slutet av finalsändningen under tisdagkvällen. 

I samband med kvällens sista nummer – som Pernilla utförde på scen tillsammans med sina vänner från showen ”Hybris”; Hanna Hedlund, Måns Nathanaelson och Kim Sulocki – avslöjade Wahlgren själv nyheten på scen.

Efteråt förklarade hon bakgrunden till beslutet.

– Jag känner mig otroligt glad för all fin respons från tittarna och publiken, så när jag fick frågan att leda allsången igen kändes det självklart och jag ser redan fram emot nästa sommar! Jag är så peppad på att fortsätta fylla allsången med sång, musik, glädje och skratt, och skapa något nytt tillsammans, säger Pernilla Wahlgren i ett uttalande.

Bröllopet med Bauer – igen

På SVT är man nöjda med att ha knutit åt sig Wahlgren för ytterligare en sommar i programmet som blivit en sommarinstutition i kanalen.

– Vi är så glada att Pernilla fortsätter som allsångsledare även nästa sommar. Hennes genuina glädje, stora musikalitet och humor passar Allsången perfekt. Vi ser mycket fram emot sommaren 2025 tillsammans med Pernilla på Skansen, säger Matilda Bagge, projektledare och exekutiv producent för Allsång på Skansen.

Efter att Allsång på Skansen-säsongen gått i mål kan Pernilla nu ta sikte mot nästa stora evenemang: nämligen hennes andra bröllop med kärleken Christian Bauer. 

– Ja, det första blev ju väldigt hastigt påkommet och bara för familjen. Vi visste att pappa (Hans Wahlgren, reds anm.) skulle gå bort, och jag ville ha med honom. Men i och med att vi inte hade med några vänner överhuvudtaget så kände vi att: det är klart att vi vill gifta oss och ha alla våra vänner samlade också. Det blir mer som en bröllopsfest, säger Pernilla Wahlgren till Nöjeslivet.

Vad Christian Bauer tyckte om Allsångsfinalen? 

Pernillas make skriver i ett svar på Instagram efter att Pernilla uppträtt med ”Hybris”-gänget – och han skräder verkligen inte med orden:

– Ni gör livet så mycket roligare, skriver Christian.

Stort lycka till mer ert kommande bröllop, Pernilla och Christian! 

Tack för att du prenumererar!
Något gick fel. Vänligen försök igen senare.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Exit mobile version