Ciaras sorg efter avskedet med Måns Zelmerlöw: ”Hoppas ni…”

Måns Zelmerlöw har åkt till Australien för att uppträda och vara med i juryn av Australiens uttagning till årets Eurovision song contest. Redan för två veckor sedan avslöjade Måns nyheten för sina Instagramföljare, och berättade hur mycket han såg fram emot det. Någon som däremot inte är lika glad över att Måns åker till andra sidan jorden är hustrun Ciara, som stannar hemma med sonen.

Det är väl känt att Australien älskar Euro Vision Song Contest-upplägget, och därför är måna om att få vara med. Vem eller vilka som ska få representera landet avgörs på plats i Australien på fredag, och med och bestämmer är ingen mindre än svenske mello-proffset Måns Zelmerlöw.

– Jag är så glad över att komma tillbaka till mitt favoritland för att uppträda och att vara gästdomare i Eurovision – Australia Decides!, skrev Måns för drygt två veckor sedan på Instagram.

Hustrun Ciara, som är duktig på att hylla sin make i sociala medier, uttrycker nu en sorg över att ha Måns så långt borta från henne och sonen.

”En vecka utan vår klippa. Hoppas ni tar hand om honom väl Australien”, skriver Ciara Zelmerlöw enligt Hänt.

Det är fint att Ciara visar öppet hur mycket hon älskar och uppskattar sin Måns, och han likaså.

Dela gärna om du också tycker att Ciara och Måns passar bra ihop.