Claes Malmberg bekräftar nya kärleken – efter uppbrottet från 21 år yngre Janiana: "Var inte tänkt..."
Claes Malmberg

Claes Malmberg bekräftar nya kärleken – efter uppbrottet från 21 år yngre Janiana: ”Var inte tänkt…”

Den folkkära komikern och skådespelaren Claes Malmberg meddelade i fjol att hans relation med brasilianskan Janiana Panchero Silva är slut – efter sex års tid. 

Men nu meddelar han att han träffat kärleken på nytt.

Med sin charm och utstrålning har han underhållit oss i decennier.

Under sin långa karriär har Claes Malmberg synts i klassiker som Astrid Lindgrens klassiker ”Lotta på Bråkmakargatan” och på senare år i humorprogrammet ”Parlamentet.”

I höst väntar nya äventyr i rutan för stjärnan.

I Kanal 5:s nya storsatsning ”Bättre sent än aldrig” kommer Claes tillsammans med Thomas Ravelli, Harald Treutiger och Kjell Bergqvist ”göra sitt livs resa” tillsammans med regissören och skådespelaren Peter Magnusson, 

– Min roll är att vara ett yngre förkläde till gubbarna, samla ihop dem och pusha dem lite utanför deras bekvämlighetszon. Det känns otroligt roligt att få resa med just det här gänget. The Gubbe is back! har Peter Magnusson tidigare sagt i ett pressmeddelande.

claes malmberg
Foto: Johan Nilsson / TT

Claes Malmbergs uppbrott med 20 år yngre Janiana

Claes Malmberg hade länge ett distansförhållande med tjugo år yngre Janiana Panchero från Brasilien.

Men under hösten 2022 meddelade Claes Malmberg att relationen var över.

Claes har tidigare berättat att paret hade ett långdistansförhållande och att det ibland kunde ta lång tid innan de två träffades. Ibland upp till ett år.

Claes Malmbergs kamp för hälsan

Nu, drygt ett år senare har Claes Malmberg stött på nya bakslag. De senaste veckorna har Claes nämligen kämpat med hälsan.

Stjärnan har nämligen drabbats av ett tungt bakslag.

Claes Malmberg som skulle ha varit ute och spelat på Hunnebostrand med sin egna show, men har nu fått ställa in föreställningar. Detta då han drabbats av rosfeber.

Bohusläningen som var först med att rapportera nyheten, kom med beskedet att komikern blivit inlagd på sjukhus.

– Jag var på akuten i natt och fick penicillin, jag har fått rosfeber. Det är inte så dramatiskt. Man har hög feber och är sjuk bara, säger Malmberg till Expressen.

Men rosfebern gick över och Claes Malmberg är nu uppe på benen igen.

– Jag drabbades av rosfeber och fick äta penicillin. Det är inget farligt, men jag hade feber och kunde inte stå på scenen. När kvällstidningarna fick höra det ringde de upp och då jag berättade att jag varit på sjukhuset och hämtat medicinen blåstes förstås rubrikerna upp. Sedan blev det krångel med det där då jag skulle på en filminspelning och tvingades skaffa ett friskhetsintyg, säger han till Allas.

LÄS MER: Claes Malmberg har fem barn med fyra kvinnor –relationen utanför rampljuset: ”Tur att jag bytte fruar”

Claes Malmbergs kärlekslycka

Och det är inte det enda glädjebeskedet från Claes. Han har nämligen träffat kärleken på nytt.

I samma intervju berättar han mer om den stora lyckan.

– Haha, ja, jag verkar vara usel på att vara ensam ändå. Det var inte alls tänkt att jag skulle in i en ny relation nu, men ibland kan man inte planera allt. Däremot vill jag inte berätta om vem det här, jag ska försöka hålla relationen hemlig så länge det går.

Claes Malmberg
Foto: Foto: Stefan Söderström/ Wikimedia Commons/ Mickan Palmqvist/TT

Stort, stort grattis önskar vi dig och kärleken.