I dag gifter sig Anders Bagge med sin Johanna – här är hans besked timmar före vigseln

Sveriges mest folkkäre Idol-domare får i dag sin Johanna!

På lördagen gifter sig Anders Bagge och Johanna Lind.

Det var i höstas som paret själva valde att berätta om sin relation.

– Det är otroligt levande att leva med Anders. Han är fantastisk och har ett stort hjärta utanpå kroppen. Men han klarar inte av stress, säger Johanna i ”Malou – Efter tio”.

De skrattar mycket under intervjun och är märkbart förälskade. När samtalet kommer in på att Anders och Johanna har känt varandra under en längre tid berättar hon:

– Vi har känt varandra väldigt länge och när jag separerade från ett långt förhållande… jag skulle vara ensam länge och så men så…

Och i dag får Anders och Johanna alltså äntligen mötas vid altaret! Då ringer kyrkklockorna för paret, och nu skickar samtidigt Bagge ut en hälsning till sina följare på Instagram. Så här skriver han.

Så här skriver Bagge på Instagram bara timmar före vigseln:

”Då var det dags att bege sig till kyrkan och bli Anders Bagge Lind,är är sjukt nervös men det tillhör väl. Kommer sätta ut bilder under dagen, @johannalindjlc gör sig fin på annan plats och som jag längtar att se henne” skriver Anders på Instagram och lägger till ett hjärta.

Vid 13-tiden på lördagen kom så lite bilder inifrån vigseln! Här är det tv-profilen Jenny Strömstedt som har tagit en bild på brudparet:

Stort grattis på er dag! Dela gärna vidare för att vara med och önska paret all lycka i dag och i framtiden!