Danny Saucedos känslokrasch – tvingades gå i terapi

Foto: TT/Instagram

Alla uppbrott tar hårt på alla som genomgår det. I olika faser mellan ilska, sorg och kanske lättnad försöker man ta sig vidare mot en annan framtid än den man först trodde skulle möta.

Efter sex år tillsammans gick Danny Saucedo och Molly Sandén skilda vägar tidigare i år.

Det var i en intervju med ”Gry Forsell med vänner” som Molly avslöjade att hon numera är singel.

– Jag festar ensam just nu.. så att säga, sa Molly då.

Sedan dess har både Danny och Molly gått vidare på varsitt håll – med ny musik.

Danny om relationen med Molly: ”Älskar varandra”

Nyligen släppte Molly Sandén albumet ”Det bästa kanske inte hänt än” och nu väntas också Danny snart släppa musik om deras känslomässiga uppbrott.

Och att vara just singel är en stor omställning för Danny.

– Jag har varit pojkvän i 16 år i sträck. Jag var först ihop med min gamla tjej i tio år och sen direkt över till Molly. Jag får bara lära mig nu hur det är att inte vara pojkvän. Och det är skitspännande det också. Livet har andra planer och det är spännande. Både Molly och jag har fått massor med nya möjligheter och det är fint. Vi har varandra kvar i livet. Vi är bästa vänner och vi älskar varandra, säger han till Expressen.

Tvingades söka hjälp – efter känslokraschen

Han berättar vidare hur han är öppen för att eventuellt söka hjälp vid tunga perioder, då det har fungerat tidigare för honom.

– Det gjorde jag när jag kom tvåa i Melodifestivalen. Då var jag tvungen att ta professionell hjälp av psykolog. Jag mådde verkligen skit, också för att mitt tioåriga förhållande hade tagit slut. Jag ifrågasatte mig själv så jävla hårt. Det var skönt att prata med någon utomstående och jag rekommenderar alla som har tuffa tankegångar att snacka med någon professionellt, säger han till tidningen.

Hoppas att allting ordnar sig till det bästa för dig Danny! Vi skickar våra styrkekramar till dig genom att göra ett hjärta!

Exit mobile version