Foto: TT

Därför återförenas nu Jonas Gardell och Mark Levengood i rampljuset

I somras skilde de sig efter 37 år som par.
Nu gör Jonas Gardell och Mark Levengood gemensam sak.
Duon kliver ut i rampljuset tillsammans igen – för en viktig sak.

– Efter 37 år är vi ju sammansvetsade även om vi skilt oss, skriver Gardell till Aftonbladet.

Den 15:e april arrangerar Regnbågsfonden den allra första upplagan av Regnbågsgalan på Scalateatern i Stockholm.

Värdar för kvällen?

Jonas Gardell och Mark Levengood.

Ex-makarna som efter 37 år som par varav 12 som gifta, gick isär ifjol. Nu gör de alltså gemensam sak och återförenas på scenen.

Artikeln fortsätter under bilden.

STOCKHOLM 20210929 Mark Levengood och Jonas Gardell anländer till premiären av nya James Bondfilmen "No Time to Die" på biograf Rigoletto. Foto: Jonas Ekströmer / TT
STOCKHOLM 20210929 Mark Levengood och Jonas Gardell anländer till premiären av nya James Bondfilmen ”No Time to Die” på biograf Rigoletto. Foto: Jonas Ekströmer / TT

– Efter 37 år är vi ju sammansvetsade även om vi skilt oss. Mark var förresten toastmaster på mitt 60-årskalas i höstas, skriver Gardell till Aftonbladet.

– Finns väl ingen människa jag litar så mycket på, efter alla de här åren tillsammans, skriver Levengood till Aftonbladet.

Jonas och Mark sida vid sida – efter skilsmässan

Det är inte första gången Jonas och Mark ses tillsammans i offentligheten sedan skilsmässan. De har tvärtom setts sida vid sida i offentliga sammanhang flera gånger, bland annat vid Prideparaden i Stockholm i somras.

Artikeln fortsätter under bilden.

Dessutom har de båda en fortsatt skämtsam och uppsluppen ton gentemot varandra i sociala medier där de visat upp sitt stöd för varandra.

Som på bilden nedan, då Levengood besökte Gardells föreställning på Intiman i Stockholm.

– På ett personligt plan vemodigt över allt fint som varit, men blandat med så mycket glädje och tacksamhet. Han är fin, han, skrev Levengood då.

Artikeln fortsätter under bilden.

– Eftersom vi varit ihop så länge har vi mängder med nycklar till varandras liv, gemensamma minnen och kan varandras historier som ingen annan. Då är det jätteviktigt att slå vakt om och värdera, har vi båda sagt, att hitta en plats där vi är goda vänner. Därav ser du oss gå i Prideparaden tillsammans. Vi har gemensam vårdnad om Prideparaden, åker till Mallorca ihop på semester. Som alla andra skilda med barn försöker vi få vår shit together, har Gardell tidigare sagt till Allas.

Firade jul ihop

I julas berättade Levengood att planen var att fira tillsammans med bland andra exmaken.

– Jag firar med familjen som vanligt, det gör vi alltid. Det är liksom barnen och Jonas och närmaste släkten. Vi försöker göra en sån där inkluderande jul, att alla ska få vara med. Det är vad julen för mig handlar om, sade Levengood då, till Nöjeslivet.

Regnbågsgalan arrangeras bland annat för att ”uppmärksamma och belöna aktivister och/eller organisationer som kämpar för HBTQ-personers fri- och rättigheter, i Sverige eller i världen”.

Dessutom uppträder flera av landets största artister såsom Darin Zanyar, Lisa Nilsson och Lisa Ekdahl.

Vi önskar er stort lycka till med ert nya, gemensamma projekt Jonas och Mark!

Tack för att du prenumererar!
Något gick fel. Vänligen försök igen senare.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev