Därför ber Tilde de Paula tittarna om ursäkt – efter sin återkomst i Nyhetsmorgon

Tilde de Paula Eby, Nyhetsmorgon, TV4

Foto: Youtube/TV4

”Sommaren är kort…”, sjöng ju Tomas Ledin och det känner nog de flesta som är tillbaka efter semestern. Det går så fort! Tilde har nu haft lite välförtjänt ledigt efter den hektiska våren, där hon bland annat lett Nyhetsmorgon och Let’s dance – två av TV4:s flaggskepp.

– Jag är alltid ledig på sommaren, jobbar hårt under vintern och försöker alltid vara ledig med barnen minst 8 veckor, har Tilde tidigare sagt i en intervju med Hänt.

Men på söndagen var Tilde de Paula äntligen tillbaka i Nyhetsmorgon. Hon gjorde dock en smyg-comeback redan på torsdagen veckan dessförinnan – då hon kuppade direktsändningen med Jenny Alversjö och Steffo Törnquist. Då ringde programledarna upp Tilde på semestern med anledning att hon blivit nominerad – återigen – till Årets kvinnliga programledare på Kristallen. Vad Steffo och Jenny då inte visste var att Tilde stod i kulisserna, redo att överraska sina kollegor. Så här såg det ut då:

Men detta var alltså bara en liten smyg-återkomst i Nyhetsmorgon. I söndags var det så dags för Tilde att återvända på allvar i programledarrollen. Efteråt valde hon att både tacka tittarna, men också be om ursäkt. Något som gjorde somliga tittare lite fundersamma…

”Tillbaka på jobbet! Tack och Förlåt!”, skriver hon på Instagram tillsammans med ett hjärta och en skrattande gubbe.

Det är några personer som skriver i kommentarerna och frågar Tilde vad hon menar med sitt ”förlåt”. Då känner Tilde att hon måste gå in och förtydliga och skriver till sina följare. Det var på skämt.

”Förlåt var lite på skoj bara”, skriver Tilde i kommentarerna, vilket också sajten Hänt uppmärksammat.

Hon skriver också om att hon är glad att vara tillbaka!

Jag tycker att det är trevligt med Tilde tillbaka i Nyhetsmorgon! Dela gärna vidare om du håller med. 

Foto ovan: Youtube/TV4

Exit mobile version