Därför petas Agneta Sjödin från TV4:s ”Nyårskarameller” – får tacka för sig efter alla år

Agneta Sjödin

Foto: Tv4

 ”Agnetas nyårskarameller” i TV4 är en årlig tradition för att fira in det nya året och se tillbaka på allt det roliga som varit.

Men nu får den omtyckta programledaren tacka för sig.

På nyårsdagen sänds traditionsenligt TV4:s program ”Agnetas nyårskarameller”.

Genom åren har programmet gjort sig känt som ett program fyllt av skratt och bloopers och Agenta Sjödin har varit en självklar programledare från start.

Men i år står programmet inför flera stora förändringar.

I ett pressmeddelande bekräftar nämligen TV4 att Nyårskaramellerna görs på ett nytt sätt.

”Programmet blir 30 minuter längre när vi tar ett större grepp på året som har gått,” skriver kanalen.

I år är det inte heller Agneta Sjödin som är programledare. I stället är det Tv4-kollegan Tilde de Paula Eby och Edvin Törnblom som håller i trådarna.

Programmet kommer vara fullspäckat med folkkära gäster som Benjamin Ingrosso, Marko & Irma, Babben Larsson, Anders Lundin och David Hellenius.

”Och självklart Agneta Sjödin som delar med sig av sina personliga reflektioner och favoriter från karamellarkivet. Under ledning av programledarduon Edvin Törnblom och Tilde de Paula Eby som guidar tittarna genom kvällen,” skriver kanalen i ett pressmeddelande.

Det ska även bjudas på fina musikframträdanden av Carola och Omar Rudberg, och förhandstittar inför 2024 på Bäst i testMarko & Irma och Morran och Tobias.

Därför petas Agneta Sjödin från Tv4:s Nyårskarameller

I ett inlägg på Facebook skriver Agneta Sjödin om känslorna inför att inte längre programleda nyårskaramellerna.

”Tv4 bestämde sig för att de vill göra förändringar i programmet.Jag vet att Tilde och gänget kommer att göra ett superjobb. Så ni kan med säkerhet se fram emot ett kanonprogram. Traditionen lever vidare! Jag är med och gästar så på ett sätt ses vi ändå”, skriver Agneta Sjödin i inlägget.

Hon tillägger:

”Jag vill passa på att tacka för alla underbara och roliga år som jag fått med er tittare och Nyårskaramellerna. Det har verkligen varit en fin tradition med många härliga minnen. Så stort tack för det och kram på er!”, skriver hon.

I kommentarsfältet är det många som skriver att de kommer sakna Agneta Sjödin som programledare.

”Kommer sakna dig i programmet. Så tråkigt att du inte har programmet. Du är bäst.Tack för alla åren. Det är ett program som är tradition. Men inte utan dig. Ha det så bra i Peru”, skriver en person.

”Nyårskaramellerna är ju DU”, skriver en annan.

”Tråkigt att du inte ska leda programmet längre. Agnetas nyårskarameller är ju ditt härliga program”, skriver en tredje.

”Nej så tråkigt. Vill att du ska leda Nyårskaramellerna. Det är ju ditt program och du gör det så himla bra. Tack för allt bra du gjort”, skriver en fjärde.

Vad tycker du om det här? Lämna gärna en kommentar på vår Facebooksida.

Tack för att du prenumererar!
Något gick fel. Vänligen försök igen senare.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Exit mobile version