Foto: SVT, Fredrik Sandberg/TT

Därför stannar Pernilla Wahlgren egentligen – orden efter sändning som tittarna missade i Allsång på Skansen

Pernilla Wahlgren stannar kvar som programledare i Allsång på Skansen.
Efteråt berättade hon mer om beslutet.
– Det känns som ett äktenskap där vi har hittat varandra, säger hon till Aftonbladet.

Det var i slutet av säsongsavslutningen av Allsång på Skansen som Pernilla Wahlgren passade på att avslöja det som alla undrade över. 

Skulle hon stanna kvar på posten som allsångsledare ytterligare en sommar eller inte? 

Programledaren välkomnade upp sina kollegor från ”Hybris”-showen, Hanna Hedlund, Måns Nathanaelson och Kim Sulocki, upp på scenen för att genomföra ett avslutningsnummer. Och mitt i detta passade Pernilla på att meddela att hon blir kvar som allsångsledare! 

Efteråt öppnade hon upp mer om beslutet att stanna en tredje sommar på posten. 

I ett inlägg på Instagram skriver Pernilla öppenhjärtigt om beslutet.

– TUSEN TAAACK ALLA UNDERBARA MÄNNISKOR FÖR DEN HÄR HÄRLIGA ALLSÅNGS-SÄSONGEN!! Och jag är så glad att ni är så många som vill ha mig kvar – för JAG KOMMER TILLBAKA nästa sommar!!!! skriver hon på Instagram och fortsätter:

– Tack tack TAAACK ALLA!!!! Love you all!!!! 

Artikeln fortsätter under bilden.

I en intervju med Aftonbladet förklarar Pernilla efteråt att beslutet att hon ska stanna som allsångsledare fattades för en tid sedan.

– Det känns så kul och jag är så glad för förtroendet. Det har varit klart ett tag kan jag säga. Det känns som ett äktenskap där vi har hittat varandra. Det funkar väldigt bra, säger hon till tidningen och fortsätter: 

– När jag fick förfrågan så fanns det en önskan att man inte bara ska göra det ett år och sedan inte vara med. Så det kändes väldigt självklart att göra det i tre år som det ju blir nu.

På SVT är man nöjda efter beslutet att fortsätta med Pernilla.

– Vi är så glada att Pernilla fortsätter som allsångsledare även nästa sommar. Hennes genuina glädje, stora musikalitet och humor passar Allsången perfekt. Vi ser mycket fram emot sommaren 2025 tillsammans med Pernilla på Skansen, säger Matilda Bagge, projektledare och exekutiv producent för Allsång på Skansen i ett uttalande.

Vad tycker du om att Pernilla ska stanna som allsångsledare? Skriv gärna en kommentar!

Tack för att du prenumererar!
Något gick fel. Vänligen försök igen senare.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev