Därför vägrar Ulf Brunnberg att ha en kärleksrelation – beslutet för privatlivet: ”Ingen står ut med…”

I ”Jönssonligan”-filmerna är han tjejtjusaren som får kvinnor lätt på fall.

Men när det gäller Ulf Brunnbergs privatliv, har skådespelaren valt ett liv som singel.

Nu talar han ut om varför han tagit beslutet att inte ge sig in i en ny relation.

–  Ingen står ut med mig, knappt ens jag själv, säger han till sajten Hänt.

För flera generationer är han känd som den stiliga Vanheden som alltid är prydligt klädd med för korta byxor i filmerna om Jönssonligan.

Medan ”Sickan” hittar på den ena listigare planen än den andra, är det Vanhedens jobb tillsammans med ”Dynamit”-Harry och de övriga kumpanerna som kommit och gått genom åren – att förverkliga idéerna.

Ja, i en rad filmer var det skådespelaren Ulf Brunnberg som gjorde sig känd som just Vanheden, och räknas än i dag som hans allra största roll.

Jönssonligan
Foto: TV4/Cmore

Sedan dess har han synts i en rad olika tv-projekt som ”Tre kronor” och ”Labyrint”.

Ulf Brunnberg kärleksliv, exfru, partner

Numera trivs han dock med livet som pensionär och den nu 76-årige skådespelaren har inga planer på att dela det livet med någon.

När Ulf Brunnberg firade sin 75-årsdag berättade stjärnan att han stortrivdes med livet som singel, men att han hade en speciell ”vän i viken”.

– Jag har också så höga krav på mig själv och det är ingen som kan ställa upp på de kraven. Men jag har sällskap om jag vill, sa han till Aftonbladet då.

Och synen på singellivet tycks inte ha ändrats.

Ulf Brunnberg
Foto: TV4/Cmore

I en ny intervju med sajten Hänt berättar Ulf Brunnberg att han i dag är singel och har inga planer på att ingå i något förhållande.

Sedan skilsmässan från exfrun Gunilla, har skådespelaren mer eller mindre levt helt som singel berättar han.

– För ungefär sex, sju år sedan kom jag till insikt med att det här med damer får vara ett överstökat kapitel. Jag vill slippa konflikter och kontroverser och istället kunna leva mitt eget liv. Det fanns inget dramatiskt i det beslutet. Jag tog bara sked i vacker hand och försökte acceptera ett liv som ensam! Jag har aldrig mått så bra som de senaste sex, sju åren. Det är jätteskönt, säger han till sajten.

Därför väljer Ulf Brunnberg att leva ensam

Medan andra i hans närhet, vänner och skådespelarkollegor har skaffat partners genom åren, är Ulf glad över att han inte gett sig in i en relation igen.

– Det måste vara jobbigt att ständigt tänka på att ”ligga” och ”jaga”, säger han.

För sajten berättar Ulf Brunnberg att han trivs med att vara själv, och att han inte tror det finns någon som skulle kunna ha en kärleksrelation med honom.

– Jag är superpedant, jag är som en jäkla Bristvål, hela jag. Det finns inte på kartan att det är skit under naglarna. Jag är så himla noga med allt. Dessutom har jag väldigt fasta rutiner. Det passar ingen. Det visar sig alltid att det inte funkar för mig. Ingen står ut med mig, knappt ens jag själv, säger han.

Ulf Brunnberg
Foto: TV4

Du ska leva ditt liv precis som du vill såklart Ulf! Vi önskar dig allt gott!

Följ oss gärna på Instagram, klicka här för att komma till oss på Nöjeslivet.