Foto: TV4/TT

David Lindgrens nya löfte – efter blytunga beskedet: ”Jag lovar att…”

Nej, det höll inte.

En av sommarens stora musikfester blir inte av.

Nu berättar den folkkära artisten David Lindgren om sorgen efter beskedet – och skickar samtidigt ett löfte till fansen.

På måndagskvällen får tv-tittarna se den andra och sista delen från ”Diggiloo”-turnén sommaren 2019 på TV4. Förra veckan visades den första delen, som gjorde succé hos tittarna.

”TACK! alla för ett mycket fint och underhållande uppträdande.Så fina och proffsiga artister som man blir så glad av att höra”, skrev en tv-tittare i en kommentar på Nöjeslivets Facebook-sida och som fick medhåll av tusentals andra.

”Välbehövligt underhållande en måndagskväll tack alla artister”, skrev en annan.

Nu på måndagskvällen klockan 21.00 visar TV4 alltså den andra och sista delen från förra sommarens ”Diggiloo”-fest.

Och det gäller för tv-tittarna att passa på att njuta.

GÖTEBORG 20180209 Programledaren David Lindgren under Melodifestivalens andra deltävling i Scandinavium. Foto Claudio Bresciani / TT

Inget ”Diggiloo” 2020

För i sommar blir det ingen ”Diggiloo”-turné. Det ledsamma beskedet tvingades arrangören lämna i slutet av förra veckan.

En av artisterna som skulle ha varit med i år, och som även var med ifjol, är David Lindgren. På Instagram uttrycker han nu sin sorg efter beskedet att turnén tvingas skjuta hela turnén ett år på framtiden.

”Vi hoppades verkligen att det skulle vända så att vi skulle kunna komma ut i sommarsverige och underhålla er. Men nu blir det ju tyvärr så att Diggiloo 2020 blir framflyttat till 2021”, skriver Lindgren på Instagram.

Han fortsätter:

”Jag lovar att jag i alla fall kommer att åka med nästa sommar och sprida så mycket glädje, sång och dans runt mig som jag bara kan. För jag tror att när detta vänder så vill vi bara sjunga och dansa ihop och umgås med vänner och släkt och ja alla människor”, skriver Lindgren.

Det finns också en annan sak som den folkkära artisten tillika programledaren och ”Stjärnornas stjärna”-vinnaren ger uttryck för i dessa tider. Att kramas.

”Är det någon mer som saknar att krama sina vänner! Helt sjuuukt! Ta hand om er, tvätta händerna o stanna hemma o mys. Så ses vi nästa sommar! Kram (Ps: ni kan ju kolla med Jessica om hon ska med nästa sommar?)”, skriver David.

Arrangören bekräftar å sin sida att man hoppas på samma artistuppställning 2021.

”Tills dess får du hålla hårt i din biljett, som självklart kommer vara giltig även nästa sommar – på samma ort, samma arena, samma plats och förhoppningsvis med samma artister”, skriver Diggiloo på Instagram.

Kommer du att sakna ”Diggiloo” i sommar? Vad tyckte du om kvällens program på tv? Skriv gärna en kommentar och dela vidare.

Underhållande, känslosamt och varmt! Tack till alla artister på "Diggiloo" för kvällens sånginsatser i tv, precis vad man behövde ❤️😇👍

Posted by Nöjeslivet on Monday, May 11, 2020