Doktor Mikaels familjelycka – efter kärleksbeskedet: ”Livet blir inte bättre än såhär”

För en tid sedan berättar Doktor Mikael Sandström att han fått kontakt med Lotta Engberg efter hennes flörtiga invit.

Nu berättar folkkära tv-profilen om nya familjelyckan.

– Nu känner jag att det verkligen är dags för en ny fas i livet, säger han till Nöjeslivet.

Efter veckor av träning är Doktor Mikael Sandström mer än redo att ta sig an denna säsongs Let’s Dance.

Men förutom att ta sig an utmaningar i programmet, har också mycket förändrats i Doktor Mikaels liv.

Tidigare berättar Lotta Engberg att hon skulle kunna tänka sig att bryta singellivet för Doktor Mikael, vilket också även han också önskar.

– Jag är singel. Men ja det vore trevligt att träffa någon speciell. Det är min absoluta ambition att bryta singellivet, har han tidigare sagt till Nöjeslivet.

Svårt att få tid att träffa någon

Han berättar vidare att den intensiva dansträningen gör dock att det sätter käppar i hjulen för möjligheten att träffa någon.

– Man har inte så mycket tid på sig som helst att träffa någon, när man tränar så mycket på danserna. Men är det rätt så är det rätt, har han tidigare sagt till Nöjeslivet.

Barnens stöd under Let’s Dance

Men att ställa upp i Let’s Dance har inte bara varit positivt för Mikael – även hans barn har hejat på honom under resans gång.

– Barnen tycker det är kul, mina två barn Marcus och Mimmi. De tyckte att “ja men gör du det här, det tycker du är kul”, och de har ju mycket bättre koll på tidigare Let´s dance säsonger än jag. De tror på mig, säger han till Nöjeslivet.

Och att han har roligare än någonsin, finns det flera förklaringar till.

– Livet blir inte bättre än såhär. Jag har ett meningsfullt arbete och jag har det roligt på fritiden. Nu känner jag att det verkligen är dags för en ny fas i livet, säger han.

Soldoktorn
Doktor Mikael Sandström berättar familjelyckan. Foto: Foto: Jonas Ekströmer / TT

Doktor Mikaels familjelycka

Men en ännu större nyhet väntar just runt hörnet.

– Mimmi ska ju föda här närsomhelst och kommer föda vid premiären eller veckan efter. Så det ska bli spännande på många sätt. 

Åh så kul att höra Mikael! Vi håller tummarna för allt kommer gå bra under säsongen och att allt går bra för din dotter Mimmi!