Foto: TV4/Instagram

Doktor Mikaels stora familjelycka – har blivit morfar igen: ”Så dök den här sötnosen upp”

Doktor Mikael Sandström har blivit morfar igen!

Nu berättar den populära tv-doktorn stolt om lyckan.

Han har blivit en stor tittarfavorit i TV4 de senaste åren. Mikael Sandström, även känd som ”Doktor Mikael” eller ibland ”Soldoktorn”, är ofta gäst i Nyhetsmorgon för att svara på tittarnas frågor. I dessa coronatider är han med på videolänk när han kan undvara lite tid från sitt viktiga yrke.

Och på tal om det så tvingades han ju som bekant hoppa av Let’s dance efter bara en veckas tävlande. I stället klev Sandström in i sjukvården igen.

– Jag väljer sjukvården och därför kommer jag inte vara med mer, sade doktor Mikael i TV4:s direktsändning där programledarna hoppades att han i stället kunde vara med igen nästa år.

Doktor Mikael
Under ett bandatinslag i Let´s dance berättade Doktor Mikael att han skulle hoppa av. Foto: TV4

Men även om det är tunga tider nu i coronakrisens spår, så har doktor Mikael och hela familjen sannerligen någonting mycket, mycket stort att fira just nu!

För några dagar sedan föddes dottern Mimmis lilla flicka, och doktor Mikael har därmed blivit morfar igen.

Han berättar själv lite skojfriskt på Instagram om den stora glädjen över att få ett till barnbarn.

”Och här satt jag o surade för att jag inte kan vara med i Lets Dance. Så dök den här sötnosen upp för bara en liten stund sen , måste be Malin lärs henne cha cha”, skriver doktor Mikael själv på Instagram där han också lägger upp ett hjärta.

När doktor Mikael blev morfar för första gången för två år sen delade han med sig av sin lycka i sociala medier: ”Total lycka. Plötsligt är man morfar”

Stort lycka till i ditt viktiga arbete doktor Mikael! Och grattis till familjelyckan!