Doktor Mikaels utspel i direktsändning: ”Jag älskar dig Peter”

Idag, onsdag, gör Peter Jihde sin sista dag på TV4 Nyhetsmorgon för att sedan börja sitt nya jobb på MTG/TV3. Många kollegor har öppet visat sin sorg över Jihdes besked, bland annat Tilde de Paula som gråtit över att de skiljs åt. Men en person som Jihde gjort ett stort intryck på utan att han vetat om det är Mikael ”Soldoktorn” Sandström, som gjorde ett oväntat och känslomässigt utspel i direktsändning.

Det råder inga tvivel om hur mycket Tilde de Paula kommer sakna sin kompanjon i Nyhetsmorgon framöver. Under onsdagens sändning, som är Jihdes sista avsnitt, säger Tilde på ett fint och subtilt sätt vad hon tycker om kollegan.
”Du är kärleksfull, du är lojal som få, och, jag säger det igen – snabb i replikerna”, säger Tilde.

Känslostorm från doktor Mikael

En som inte var lika behärskad i sina känslor för Peter Jihde var doktor Mikael Sandström, som brukar gästa Tilde och Jihde. Under förmiddagen överraskade Tilde kollegan Jihde med att ha doktor Mikael på face time från Thailand, där han jobbar på solbrännan.

Mikael började med att förklara att han är på uppladdningsresa i soliga Thailand, sedan börjar han att lovorda Jihde och önska lycka till, innan det slutligen eskalerade i ett högt:
”Jag älskar dig Peter”.

[arve url=”https://www.tv4play.se/iframe/video/3955622″ /]

Doktor Mikael Sandström är sannerligen en härlig profil som kan bjuda på sig själv. Dela gärna om du gillar gänget i TV4.