Dottern Astas oro över Rickard Olssons nya flickvän Cathrine Hardenborg

För en tid sedan meddelade folkkära programledaren Rickard Olsson att han återigen funnit kärleken.

Denna gång är det tidigare supermodellen Cathrine Hardenborg som fångat hans hjärta och kärleken tycks bli starkare för varje dag som går.

Men det fanns en oro innan Rickard gick in i relationen.

Nu öppnar han upp om dotterns oro när han berättade om nya kärleken.

– Det tog ett tag innan de träffades också, förklarar Rickard i Nemo Möter En Vän.

Kärleken är fantastisk, och när den väl slår till gäller det att hålla ett hårt tag om den.

Och just kärlekens pilar har sannerligen träffat folkkära programledaren Rickard Olsson.

Det var för drygt en månad sedan som tv-profilen berättade den glada nyheten att han återigen fått kärleken in i sitt liv.

Skådespelaren och modellen Cathrine Hardenborg är kvinnan som fångat hans hjärta, och i tidigare intervju med Nöjeslivet har Olsson berättat om glädjen.

– Inte mer än att vi ses och har gjort en längre tid. Tillräckligt länge för att våga sticka ut hakan och säga att vi ses och har kul. Jag har ju alltid slagit på stora trumman och öppnat upp mig på mittuppslag om stora kärleken och se hur det har gått. Nu gör vi detta med små bokstäver i telegramform istället, har Olsson sagt.

Artikeln fortsätter efter länken.

Och Rickard njuter verkligen för fullt av kärlekslyckan.

Cathrine har flitigt delat med sig av bilder på sig själv tillsammans med Rickard och skriver varmt om lyckan som tv-profilen ger henne.

”Min kärlek. Mitt hjärta. Tack för du kom in i mitt liv. För alltid”, skrev hon för en tid sedan till en bild på de två tillsammans.

Rickard Olssons dotter om oron för relationen

Men det har också funnits orosmoln.

När Olsson gästar populära podden ”Nemo möter en vän”, berättar Rickard att 21-åriga dottern Asta har varit orolig kring den nya relationen.

– Hon blev orolig. Men jag garanterade att jag inte ska springa in i något igen. Det tog ett tag innan de träffades också, förklarar Rickard.

Han berättar att han varit mån om att ta det långsamt, och att inte stressa fram något för att ge dottern mer anledning att vara orolig.

– Vi har setts sedan i november och pratats sedan september. Så jag tar det väldigt långsamt och lugnt. Flög under radarn big time. Jag har lärt mig av misstagen, säger han.

Så fint att höra att ni trivs tillsammans och har det bra. Vi önskar er båda allt gott Rickard och Cathrine!

 

Läs mer om...