Dotters stora rädsla – öppnar upp om mardrömsnatten: ”Var ren skräck”

Artisten Dotter tog nästan hem hela vinsten i årets Melodifestival.

Bara en hårsmån bort från segern tog The Mamas hem segern, och under måndagskvällen uppträder hon på ”Allsång på Skansen”.

Nu berättar artisten om hur hon utsattes för ett rån och om den stora rädsla som finns kvar än idag.

”Bulletproof” var inte långt ifrån att knappa in på The Mamas ”Move” när det var dags för finalen i årets Melodifestival tidigare under våren.

Men trots populariteten tog artisten Dotter, som egentligen heter Johanna Jansson hem andraplatsen.

Sedan dess har framgångarna rullat på och hon syntes i bland annat ”Sveriges 12:a” som sändes då Eurovision song contest skulle ha sänts.

View this post on Instagram

Magical London can’t wait til next time😙

A post shared by DOTTER (@dotter_official) on

Rånades brutalt

Tidigare under våren gästade hon ”Lyssnarhjälpen: Music Sessions” , där hon öppnade upp en tuffare tid i sitt liv.

För fem år sedan utsattes hon för ett brutalt råd.

– Jag blev överfallen på gatan av tre män. En bet mig i handen för att få loss min mobil, så tog de min väska och höll för min mun och näsa samtidigt som de drog bak min nacke. Jag kände att min stund var kommen och att de skulle bryta nacken på mig, säger hon i programmet.

Händelsen har satt djupa spår i henne och hon är fortfarande rädd att gå ut ensam.

– Det var klockan 04.00 på natten efter en utekväll. Det var fruktansvärt. Det kändes som att jag skulle dö. Tre män håller fast mig i varsin arm och huvud och jag fick ingen luft. Jag kunde inte ens skrika för att jag var fast. Det var en total chock, säger hon till Aftonbladet.

Dotter, artist
Foto: TV4/Youtube

”Fått panik”

Händelsen ledde till att hon fick be sin pojkvän följa med henne var hon än gick, och att vara ute ensam sent är något hon försöker undvika idag.

– Det kan fortfarande hänga i i dag. Jag är rädd för både killar, män och pojkar när jag är ute och går. Det har funnits tillfällen då jag fått panik då jag gått ensam efter det här. Jag är så glad att jag har haft min pojkvän under den här tiden då jag har kunnat lita på honom. Men jag lärde mig en läxa efter den kvällen och tar alltid en taxi hem om det är sent.

Så starkt att berätta om detta Dotter. Ingen ska behöva utsättas för detta! Styrkekramar till dig!