Efter beslutet med 19 år yngre kärleken – Tommy Nilssons nya besked: ”Vi glömmer vår…”

Tommy Nilsson, Linda Olsson

Tommy Nilsson, Linda Olsson. Foto: SVT/TT

På sin födelsedag har Tommy Nilsson mycket att se fram emot men också att se tillbaka på.

I ett inlägg på Instagram, berättar den folkkära artisten om livsbeslutet och efter beskedet med kärleken – efter alla år.

Han är en av våra mest folkkära artister och har bland annat gett oss klassiker som ”Öppna din dörr” och en Melodifestival-vinst med ”En dag”.

Men nu firar han dessutom någonting speciellt – sin 60 årsdag på onsdagen.

På hans Instagram delar han nu med sig av känslorna kring att fylla år.

”Idag för 60 år sedan kom jag till det här landet. Landet Sverige med sina berg vidsträckta skogar röda stugor å flaggstänger. Här har jag vuxit upp. Här där det alltid funnits framgångsrika uppfinningsrika människor i varje hörn och skrå”, skriver han.

Tommy Nilssons personliga önskan

Och på sin födelsedag har han en speciell önskan.

”Ingen klarar att ensam lösa dom problem vår vackra planet drabbats av. Vi måste göra det tillsammans. Svenska idrottsliga framgångar kommer ofta i lagsporter. Vi är bra på att försvara oss heter det. Vi har en idé en bra taktik för att försvara vårt mål” skriver han och tillägger:

Tommy Nilsson. Foto: Jonas Ekströmer/TT

”Så därför om jag fick ta mig friheten att önska mig något på min 60årsdag. Så är det att vi inte glömmer vår spelidé. Vår modell. Vi letar allt som oftast efter något som kan förena oss. Något vi kan spegla oss i. Men jag tror att det som verkligen förenar oss är våra olikheter”.

Skulle gifta sig innan 60-årsdagen

Tommy Nilsson har tidigare berättat om önskan att få gifta sig med fästmön och musikalartisten Linda Olsson innan han skulle fylla 60 år.

– Det har faktiskt varit jättesvårt att hitta ett datum, men det är väl bara att bestämma sig. Vi har inte satt något datum än men sommaren är ju ledig. Det kan gå fort i så fall, vi får väl se, har Tommy Nilsson tidigare sagt till Expressen.

Tommys önskan var att gifta sig med kärleken innan 60 årsdagen.Foto: Foto: Pernilla Thelaus /SVT

Kärlekens hyllning

Men trots parets beslut verkar det som om paret inte han gifta sig innan födelsedagen då även 19 år yngre fästmön Linda Olsson passar på att hylla sin kärlek på speciella dagen.

”Idag blev det tårta på morgonen! Idag fyller han där på bilden 60år! Han, som är min älskade man och Tim, Isak, Linn, Kalle och Angelicas pappa! Han med hjärtat på rätt ställe och som har mitt hjärta i sin hand. Han som har förmågan att sprida lugn och trygghet, han som kan få mig och Tim att skratta oss ont i magen eller ibland sucka med sin knasighet och ordvitsar. Han med magi i både röst och penna! Som tänker stort och har drömmar om en bättre värld. Idag ska vi fira dig min älskling! Vi älskar dig! Puss från Linda och Tim”, skriver hon på Instagram.

Grattis på födelsedagen Tommy! Vi önskar er allt gott i framtiden och grattis till er kärlek!

Exit mobile version