Efter bråket i tv: Nu säljer Anna Book och maken lägenheten

Artisten Anna Book och maken Roberto Toledano är redo att sälja sin omtalade lägenhet.

– Jag har egentligen aldrig velat flytta hit, säger Anna Book till Aftonbladet.

Anna Book har varit högaktuell under året som gått – efter vinsten i tv-programmet ”Biggest Loser VIP”. Artisten som tävlat flera gånger i Melodifestivalen vägde 79,4 kilo och var 1,54 meter lång när hon gick in i programmet.

Det var en vikt som hon mått dåligt över – och kämpat med under flera års tid.

Men under resan i programmet lyckades ”ABC”- och ”Samba sambero”-sångerskan bryta sitt dåliga mönster. För lite mer än sju veckor sedan stod det klart att just Anna Book – med sitt viktras på 22 kilo som – blivit årets vinnare av Biggest Loser VIP i tv. Efter programmet var hon väldigt nöjd och hoppades inspirera andra med sin resa.

Youtube

Men även innan Biggest Loser VIP har Book varit aktuell i tv – då i programmet ”Arga snickaren” i Kanal 5. Programledaren Anders Öfvergård och gänget skulle ordna familjens lägenhet, men i programmet uppstod meningsskiljaktigheter mellan Book och Öfvergård.

– Jag är glad att jag var artig och väluppfostrad och visade glädje och tacksamhet. Men det var lite skådespel, det måste jag säga. Vi märkte ju ganska tidigt att det inte var riktigt bra. Jag tror på att ge saker och ting en chans, det var därför jag inte sa ”men vänta lite, vad fan har ni gjort?”, säger Anna Book i programmet.

De kom inte överens och detta ledde till ett omskrivet bråk. Anna Book anlitade sedan en annan snickare för att rätta till det som inte fixats.

Youtube

– Det är de som fixar vitvarorna, så arga snickaren har i allra högsta grad med det här att göra även om han gärna vill skylla ifrån sig nu, så är det han som har med det här att göra, sa Anna då via appen Periscope.

Anders Öfvergård har berättat att duon senare återförenats.

– Jag kan ju inte laga hennes tvättmaskin, det vet hon. Jag kan be henne ringa men hon vill inte göra det. Men hon fick en kram och har hon kritik så får hon ge den och jag lyssnar och gör det jag kan, sa han till Hänt.

Nu står det klart att Anna Book och maken Roberto Toledano ska sälja den uppmärksammade femrummaren på 134 kvadratmeter i Solna för 6,8 miljoner kronor.

– Jag känner att jag har gjort mitt här. Jag har egentligen aldrig velat flytta hit, Solna är inte riktigt min grej. Men det har varit svårt att ge upp den, vi trivs bra i lägenheten för den är mysig och den ligger centralt, säger Anna till Aftonbladet.

Nu väntar familjen på rätt köpare.

– Det är ingen hemlighet att vi velat flytta ganska länge, så kommer det en öppning kan det gå fort.

Foto: TT

Så här såg det ut i tv-programmet Arga snickaren VIP: